Lemezalap készítésekor 2.3 m³ sódert használtunk el, és 500 kg cementet. Ez a cementmennyiséggel elfogadhatónak tűnik a beton ? Vagy több cementet kellett volna bele raknunk. 4:1 arányba kevertük, s 500 kg ment így el.
Figyelt kérdés
okt. 28. 04:02
1/14 mindentudó99 válasza:
Ezt a készítés előtt kellett volna kérdezni. Nekem egy kőműves azt mondta kültérre meg alapba 3:1 arány kell. Beltérre burkolat alá 4:1
2/14 anonim válasza:
Igen, a 4/1 elég spórolós.
Pláne ha ócska is volt a cement.
3/14 anonim válasza:
Valahol a C8 és a C12 között van a nyomószilárdság, ami járdához, és kisebb épületek alapozásához elmegy.
4/14 anonim válasza:
Ez nem valami erős, de már teljesen mindegy. Akasztott ember is hiába kérdezi meg másnap hogy elég vastag volt-e a kötél.
5/14 anonim válasza:
4:1 sóder-cement külteren pár év múlva morzsolódni fog. Saját tapasztalat.
6/14 A kérdező kommentje:
Ugy voltunk vele, hogy 4:1 ben is eros beton lesz. De ezek szerint nem. Nem olvastunk utana sajnos hogy kulterre milyen betont keverjunk.
Sajna ezzel mar nem tudunk mit kezdeni.
De van egy betonszilardito folyadek a Mapeinek. ( Prosfas ).Ha azzal belocsoljuk jol, akkor viszonylag elfogadhato lenne ? Olvastam hogy ez az anyag kepes a beton teljes vastagsagaban beivodni s igy eros betonfelulet lesz. Igaz bitang draga, de inkabb ez mint hogy feltorjuk az egeszet s ujra betonozzuk
okt. 30. 06:15
7/14 anonim válasza:
ma 06:15 Mintha magát a pénzt kennéd szét a betonon.
8/14 A kérdező kommentje:
Miert ? Neztem rola videot, s sok kommentet is olvastam rola. Sok pozitiv velemeny volt. Azert valamit segit rajt nem ? Maskulonben nem arulnak.
okt. 30. 09:02
9/14 anonim válasza:
Ez egy alapozó. Ettől a te beton alapod egy szemmel sem lesz erősebb, de ha gondolod: Hajrá.
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet kezdeni elorol ? Az szep mutatvany lesz . S sok sok plusz koltseg. Na mindeggy koszonom az infokat.
okt. 30. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!