Térkövezés esetén milyen négyzetméter árral számoljak? Minden alapozást, kerti szegélyt es munkadíjat beleszámitva?
Figyelt kérdés
Azt tudom milyen térkövet akarok. Az 6 cm vastag. Szegélyt is szeretnék de most csak fű van a kertben. Mindennel együtt milyen arban lenne 1 nm?aug. 26. 11:12
1/4 anonim válasza:
A szegélyt átlag 5-6000 ft/fm + szegélykő ára, a térkövet (múrva, ckt, ágyazó, besprés) 23-25000 ft/m2 + térkő ára.
Legalább is én ilyen árakat kaptam.
2/4 anonim válasza:
Betonozd le, magadnak. Olyan árak vannak hogy gatyád rámegy.
3/4 anonim válasza:
Kb 2 hete lett kész az előkertem. 44 nm. Nem térköveztem, mert utánaszámoltam CSAK az anyagnak. Én csináltam mindent és ha térkő lett volna, akkor is én csinálom. A terület felszedése, föld elszállítása, 3 réteg alap murva, szegélykö "rögzítő betonnal", térkő (egy olcsóbb típus), kvarchomok, cca 1,3 milla lett volna csak anyagáron. Ha nem murva, hanem beton alap készül és arra csemperagasztóval teszem a térkövet is alig 1 milla alatt állt volna meg. Ez úgy, hogy amit lehet én csinálok. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Nálam ezzel foglalkozik haver 5500ft négyzetmétere plusz az anyag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!