Akinél nincs hálózati áram az ingatlanában, az hogyan oldotta meg?
Figyelt kérdés
aug. 14. 18:18
2/8 anonim válasza:
Aggregátor, vagy szomszéd, esetleg szigetüzemű napelem.
3/8 anonim válasza:
Mit? Amúgy meg mint isten tudja hány ezer éven keresztül mindenki a bizsera előtt.
4/8 anonim válasza:
Aki nem tud értelmes kérdést feltenni, az hogyan oldotta meg?
5/8 mindentudó99 válasza:
Az keverje talícskában a betont.
6/8 A kérdező kommentje:
Pl tanyán lakik, ahol nincs áram.
aug. 20. 10:01
7/8 anonim válasza:
Sziget üzemű napelem, világítás ledekkel, nagy fogyasztóm szinte nincs, aksis porszívót használok, az aksis cuccaimat, tablet, telefon, laptop, szerszámok, simán fel tudom tölteni télen is.
De szükség esetére van agregátor, heti egyszer a nagymosást arról szoktam üzemeltetni.
Amúgy a telefon szolgáltatót természetesen leszámítva, egy full offgrid tanyán élek a bakonyban. 2 db 5méter átmérőjű jurta, az egyik a háló+zuhanyzó, wc, a másikban a nappali konyha.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Kb. én is valami ilyenben gondolkodom.
aug. 20. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!