Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Túlszámláz a kivitelező, mit...

Túlszámláz a kivitelező, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Építkezés utáni munkálatokról van szó, térkövezés, kerítés, ilyesmi, és irreális számlát kaptunk. Vagyis nem is számlát csak egy fecnit, aztán kértünk számlát, hogy tételesen mutassa ki mi mennyi, de az anyag költség a fecni alapján min. duplája a piaci árnak. Mit lehet tenni?

aug. 11. 21:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De akkor most az én esetemben, ahol nem volt árajánlat és egyértelmű túlszámlázás történt, akkor jogorvoslat (a számla megkapása után) a békéltető testület lenne? Ti kifizetnétek, vagy ragaszkodnátok számlához (félek, hogy akkor még erre a túlszámlázott összegre ráteszi az áfát is)?
aug. 13. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Utólag ne fogadj el semmilyen számlát, ne is írjál alá semmit. Nézd meg mit írtam korábban.

2 vagyok

aug. 13. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Normál számlára nem lesz pofája ráírni a durva túlárazást. Teljesen kifizetetlenül hagyni nem lehet, szétverné a kuncsaft pofáját, 2-es/12-es! De egy normális összegben meg lehet állapodni, és természetesen számlával, különben nincs jótállás.
aug. 13. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!