Mekkora az ideális duplagarázs mérete, amiben azért elfér 2 combi, vagy egy Suv + combi, és nem csapom le az ajtóról a festéket?
Találtunk egy háztervet, duplagarázzsal, 5,6x5,8 (szélessége x hossza) méteres a duplagarázs, de mivel soha nem volt garázsban egyik kocsink se, fogalmunk sincs mekkorára lenne szükség.
Tudom az építész majd segít, viszont a tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
Én most akarok egy Zafirának 5*6 garázst csinálni. Még kérdést is írtam ki 😆
Emellett van még egy garázs, a másiknak, szal szerintem ez kicsi, de amúgy meg nem. Egy átlagos autó nincs 2 M széles szal...
#1: "Egy átlagos autó nincs 2 M széles szal..."
Ha nem akarod kinyitni az ajtaját tényleg nincs...
6x6m-es a garázsunk, egyik oldalon radiátorok vannak, a másik oldalon meg keskeny polcsor és keskeny mosdókagyló, szemben széles polcok. Ebben elfér 2 nem kicsi autó, mindkettő kombi. Az ajtónyitással nincs gond, de azért nem szabad csak úgy kivágni.
Ha a garázs előtt állunk, ott csak 5,5mx5,2m a hely, ott is elférünk egymás mellett, csak a nagyobb kocsi orra lekoccolja a garázskaput és ha be van húzva a kapu, akkor az autó mögött már nem lehet elférni, el kell tolni a kaput, hogy ha a másik oldalára kell mennünk.
6x6 legalább..az élet nem úgy működik, hogy megígéred jó leszel...
az nem úgy megy, hogy betolatok, kiszállok, oszt jóvanazúgy..a kocsit néha le kell törölni,, kereketcserélni, miközben kint vagy szakad az eső, vagy mínusz van, és hull a pelyhes fehér...
és bizony mindig akad valaki, aki kicsapja az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!