Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hol lehet találni munkást...

Hol lehet találni munkást egyszerű fizikai munkára?

Figyelt kérdés
25 köbméter homokot+követ stb kellene kiásni, kilapátolni és kivinni konténerbe. Nincsenek ismerőseink, nem tudom, hogy van-e olyan honlap vagy platform mint a jószaki, csak sima egyszerű fizikai munkára.
2024. júl. 25. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy. Csak olyat találsz aki elvállalja, majd fél óra után a telefonját nyomkodja, délben kitalálja hogy elfáradt, fizesd ki, de az egész napját meg adjál cigi+kaja pénzt. Persze ez a jobbik eset, az esetek nagy részében meg sem jelennek. Persze értük kell menni, ők nem fognak buszozni vagy biciklizni. Meg persze olyan is sok van aki 8-kor már full részeg. 25 m3 meg eleve nagy mennyiség, főleg hogy követ kell kiásni.
2024. júl. 25. 13:38
 2/10 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy egyszerű fizikai munka. Könnyű fizikai munka (pénztáros, csomagoló, kertész) és nehéz fizikai munka (kőműves, ács, bányász) létezik munkavédelmi besorolásként. A lapátolás értelemszerűen nehéz fizikai munka. Kőműves segéd megcsinálhatná, de ők is csak 3-4 köbméterig csinálnak bármit kézzel, fölötte munkagép. Egy Bobcates 1 óra alatt végezne vele és sokkal olcsóbban jössz ki.
2024. júl. 25. 13:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Vályogházban kellene felásni a padlót, mert a döngölt föld felett nincs meg a kavicságy+homok rétegrend, hanem csak be van szórva vegyesen kavicsos homok+föld. Mi se ezt akarjuk csinálni, de a vizesedés elkerülése érdekében ki kell ásni, és újat kell csinálni. Viszont házon belülre semmit nem lehet bevinni. Még az előszobába be lehetne vinni egy kisebb gépet, mert olyanokat találtam, amik 95 centi szélesen és a bejárati ajtó az 140-es, de a többi ajtó az 90-es szóval ott nem játszik a gép. Max az ajtóban állva egy méterig lehet az ajtón keresztül be tudna nyúlni a gép, de szerintem lehet még az se attól függ, milyen magas a karja a gépnek.

Értem a hivatalos besorolást, de én most arra gondoltam, hogy nem kell hozzá OKJ képzés, hogy ásni tudjon valaki vagy éppen talicskát tolni. Bár lehet, hogy mostmár az is kell.

2024. júl. 25. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3: Nekem nem büdös a fizikai munka, de nincs az a pénz, amiért ezt elvállalnám. Keress valami vállalkozót aki felvállalja, akinek megvannak az emberei.
2024. júl. 25. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én segédmunkás vagyok, egész nap állványt pakolok vagy ások, meg ilyenek, de ezt nem vállalnám semmi pénzért.
2024. júl. 25. 15:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem is egy embert keresnénk, ez szerintem egy jó 4-5 emberes munka lenne minimum és akkor is vagy egy hétig ^^"

De megértem teljesen, hogy nem vállalná be senki szívesen.

2024. júl. 25. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6: Ezért ne te keress embereket, kivitelezőt keress, neki megvannak az emberei.
2024. júl. 25. 16:40
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es hát igen, de az a bajom, hogy ez "nem elég nagy" munka. Kérdeztünk már embereket, de aki esetleg bevállalta volna, az 3-4 hónap múlva, sajnos nekünk meg most kellene, mert ki kellene száradjon a ház még most a melegben. Ezért próbálok csatlakozni a "csináld magad mozgalomhoz" a projekt menedzsélésében, de egyértelműen nem megy jól nekem :D
2024. júl. 25. 17:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Emberek alatt kivitelezőket értek.
2024. júl. 25. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Hol van az épület?
2024. júl. 26. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!