Hol lehet egyszerű festett csíkos falmintákat találni? Neked van ilyen festett falad, amit így dekoráltál?
Figyelt kérdés
Egyszerűre gondolok, amilyet házilag is könnyű megcsinálni, kevés színből, pl. kettőből:
Neked van ilyen falad, amit így dekoráltál? Ha igen, teszel ide fotót róla?
2021. júl. 8. 12:38
1/5 anonim válasza:
Elég egyszerűnek nézem. Lefested az alapszínnel, megszárad, festőszalaggal kimaszkolod a csíkokat, lefested, megszárad, szalagokat leszeded.
2/5 anonim válasza:
Ja, bocs, biztos tudod, hogy kell, csak mintákat keresel. Nem szóltam.
4/5 A kérdező kommentje:
3: köszi, ezt láttam, de itt leginkább bumszli nagy mintákat láttam. Én egyszerűekre gondoltam, mint amit linkeltem, hogy néhány vékony vonal csak, mégis feldobja a falat. Ilyen minták érdekelnek elsősorban.
2021. júl. 8. 13:10
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!