Elkezdenél úgy építkezni hogy még külföldön tartózkodsz?
Figyelt kérdés
Nem tudnál személyesen hazamenni hogy minden munkát ellenőrizz és átvegyél. Megbiznál valakit aki felügyeli a dolgokat?jún. 27. 23:43
1/10 anonim válasza:
Akkor, ha van olyan, akiben nagyon megbízom. Akár egy barátom, rokonom, aki kijárkál helyettem, akár olyan cég, akivel közeli ismerős már maximálisan elégedett volt.
2/10 anonim válasza:
Keresel egy jó kivitelezőt, meg megbízol egy műszaki ellenőrt. Utóbbi többet ér, mint egy haver. És már mehet is az építkezés.
Ügyfélkapu alapból kell, és van rajta digitális aláírási lehetőséged. Szóval elküldik neked pdfbe a papírokat, te digitálisan aláírva vissza küldöd. Még ki se kell nyomtatni. Teams, skype vagy hasonlón pedig az egészet lehet intézni.
3/10 anonim válasza:
Nem.
Csak akkor, ha magam figyelemmel tudom kísérni a dolgokat.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkabb hazacuccolnal a szuleidhez 1-2 evig amig a haz elkeszul vagy alberletbe mennel?
jún. 28. 23:26
6/10 anonim válasza:
Inkább ha hazajöttem, vennék egy kész házat vagy olyat, amit benne lakva lehet szakaszonként felújítani.
8/10 A kérdező kommentje:
Epitkezesrol kerdeztem nem a vasarlasrol. Nem valoszinu hogy talalsz olyan hazat ami mindenben megfelel. Epitkezesnel meg te valasztasz ki mindent. Ha megnezel egy fiatal modern haza akkor alig olcsobb mint az amit te tudnal felepiteni
jún. 29. 13:29
9/10 anonim válasza:
5-ös kérdésedre reagáltam, hogy mit csinálnék helyette.
10/10 anonim válasza:
Építkezésnél is vannak kompromisszumok, kockázat meg aztán bőven. Rokonságban van, akinek a vállalkozó lelépett a pénzével félkész házat hagyva. Azóta eltelt 10 év, a rendőrség annyira jutott, hogy már huszonvalahány károsultat (köztük közintézmények) ügyét sikerült összevonniuk, de az elkövető azóta is szabadlábon és mivel nincs semmi a nevén, semmi sem behajtható tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!