Nagyjából mennyibe kerül foldmerovel kijelöltetni a telekhatárt?
Figyelt kérdés
Egy telken nem tudjuk pontosan a határokat. Nagyjából milyen árban mozognak a földmérő díjak e téren?jún. 27. 09:43
1/4 anonim válasza:
Nekem 10 évvel ezelőtt 60e Ft-ot emlegettek. Akkor szerintem most alaphangon is minimum 100e lehet. De inkább több.
De kérjél árajánlatot néhánytól, mert az a biztos.
Talán függ attól is, hogy mennyit kell utaznia hozzá, mekkora területről van szó, szóval olyan adatok, amik minden ügyfélnél mások, így mások információiból se biztos, hogy tudsz következtetést levonni.
2/4 anonim válasza:
Nekem 80e-t jött ki "nem hivatalosan". Tehát csak annyira, hogy lebökdöste a pálcát 2-3 ponton, hogy hol a határ, jó helyen van e.
Ha telek rajzolgatás kellett volna, akkor lett volna azt hiszem 120e körül. lehet több is, már nem emlékszem.
4/4 anonim válasza:
70ezer volt tavaly úgy, hogy nem adott papírt, azaz hivatalos véleményt tervrajzzal, csak megnézte, hogy lehet-e vitás rész vagy jó helyen, azaz tűréshatáron belül vannak-e a kerítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!