Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Nagyjából mennyibe kerül...

Nagyjából mennyibe kerül foldmerovel kijelöltetni a telekhatárt?

Figyelt kérdés
Egy telken nem tudjuk pontosan a határokat. Nagyjából milyen árban mozognak a földmérő díjak e téren?
jún. 27. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 10 évvel ezelőtt 60e Ft-ot emlegettek. Akkor szerintem most alaphangon is minimum 100e lehet. De inkább több.

De kérjél árajánlatot néhánytól, mert az a biztos.

Talán függ attól is, hogy mennyit kell utaznia hozzá, mekkora területről van szó, szóval olyan adatok, amik minden ügyfélnél mások, így mások információiból se biztos, hogy tudsz következtetést levonni.

jún. 27. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Nekem 80e-t jött ki "nem hivatalosan". Tehát csak annyira, hogy lebökdöste a pálcát 2-3 ponton, hogy hol a határ, jó helyen van e.

Ha telek rajzolgatás kellett volna, akkor lett volna azt hiszem 120e körül. lehet több is, már nem emlékszem.

jún. 27. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
112450 Ft volt 2021-ben.
jún. 27. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
70ezer volt tavaly úgy, hogy nem adott papírt, azaz hivatalos véleményt tervrajzzal, csak megnézte, hogy lehet-e vitás rész vagy jó helyen, azaz tűréshatáron belül vannak-e a kerítések.
jún. 28. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!