Holnap minek lesz választás ha közben az ENSZ már kijelölte az új országbezetőt akinek kormánya rendszerváltást és új alkotmányt hajt végre?
Figyelt kérdés
így olyan mindegy ki nyer holnap ha az ENSZ által kijelölt országvezető váltja őket napokon belül2022. ápr. 2. 20:35
2/11 anonim válasza:
De hát holnap arra szavazunk hogy az ENSZ emberét ki váltsa le!
3/11 anonim válasza:
Országbevezetőt? Kivezetőt is választottak? A qva anyukat akkor már nincs értelem a fideszre szavazni:(.
4/11 anonim válasza:
Viszont Orbán Viktor jövő héten meglepetésszerűen leváltja az egész ENSZ-et így összeomlik a mesterterv.
5/11 A kérdező kommentje:
azt hallottam a mai tüntetésen a Parlamentnél Bertalan Attila kivetítette az ENSZ által aláírt megbízást és napokon belül át fogja venni a hatalmat ha kell NATO segítséggel
2022. ápr. 2. 20:41
6/11 anonim válasza:
Az ENSZ-ben benne van Oroszország is.
7/11 anonim válasza:
És ha Bertalan Attila azt mondja, hogy ő a galaktika császára, azt is elhiszed? Mert kb egy szinten mozog ez két állítás.
8/11 Shai-Hulud válasza:
Lehet, hogy nagyon műveletlen paraszt vagyok (elnézést a földművesektől), de világosítsatok már fel, ki a lótüdő ez a Bertalan Attila???
9/11 anonim válasza:
Hihetelen hogy ezt valaki elhiszi.Komolyan meg vagyok döbbenve.
10/11 árokpart válasza:
Semmilyen tüntetést nem szervezett ma Bertalan Attila sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!