Visszajelentkeznétek a helyemben olyan munkahelyre ahonnan mindenkit kijelöltetek facebookon?
Figyelt kérdés
még 3 éve dolgoztam valahol, viszont nagyjából egy évvel ezelőtt a 340 ismerősömet leszűkítettem 210-re, hogy csak a valóban közeli ismerőseim maradjanak meg, amibe se az akkori munkatársaim, se a főnökeim nem tartoznak bele. most más telephelyre mennék, viszont 2 főnök van akikkel ott is találkoznék. az nem kérdés, hogy visszavennének, mivel anno is egyik elsőként teljesítettem. viszont nem tudom okozna-e bármilyen ellenszenvet ez a főnökeimben ha újra találkoznánk?2021. dec. 5. 20:06
1/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy bárki annyira nézné a facebookot.
Na megnézük a Jancsit megvan e ismerősnek a facebookon. Oh igen megvan szuper. :)
Szerintem észre se vették, hogy kitörölted őket.
2/9 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni. Egyébként fb-on tudod kategorizálni az ismerőseidet. Közeli barátok, család, ismerősök, kollégák, és attól függően jelennek meg a posztjaid.
3/9 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli a facebook. Amúgy meg ha bármelyik volt kollégádnak hiányoznál az ismerősei közül, akkor bejelölt volna újból...
5/9 A kérdező kommentje:
nálunk nagyon erős volt a szociális összefogás facebookon olyan értelemben, hogy mindenki mindenkinek az ismerőse már első héten és lájkoltuk is egymás posztját. nem hiszem hogy ez azóta változott, elég kicsi cég, még a tulaj is bejelöl mindenkit
2021. dec. 5. 20:22
6/9 anonim válasza:
Nem érdekelne, akkor is simán... Persze csak ha akarod.
Már nem tartjátok a kapcsolatot. Ne tilts le senkit, csak ne kövesd.
7/9 anonim válasza:
A facebook algoritmusa miatt szerintem kb csak 100 ismerősöm posztjait látom (pedig 600 felett járok). Akivel évek óta nem beszélek csak úgy volt és törölt az ismerősei közül, kb észre se venném. szerintem ők is így vannak vele.
8/9 anonim válasza:
Ez a Facebook és munkahely nekem a halálom, mert én meg csak a családtagokat meg a közeli barátokat szeretném csak ismerősnek, (és így van 70 ismerősöm összesen.) Most váltottam pont munkahelyet, de már be akartak jelölni azonnal, csak ki volt kapcsolva az a lehetőség, hogy bárki ismerősnek tudjon jelölni. Erre nem hogy inkább hagynák a fenébe, hanem rámírnak, hogy nem tudnak jelölni.. Azt mondtam nekik, hogy a Facebook csak a családtagjaim és barátaim miatt van, és nem szoktam mást bejelölni, alig használom. Ezt úgy tűnik elfogadták, szóval megpróbálhatod te is ezt a szöveget.
9/9 anonim válasza:
Én pl. egyiket se igazoltam vissza. Se főnököt, se kollégát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!