Mivel volt a letöbb macera építkezés vagy lakás/házfelújítás során?
Panel, gázcső.
Konkran átb/szott a szolgáltató és hazudoztak az ügyfélszolgálaton.
A hideg burkolókkal. Jól és szépen dolgoztak, a megbeszélt napon jöttek is, minden úgy ment ahogy mindneki szeretné, hogy menjen.
Csak átadás után vettem észre a sumákolt hibákat, 1 év alatt sem értek vissza... így kerestem mást aki kijavítja. Amibe biztos vagyok 3 komplett családi házat el is buktak emiatt. Az ismerőseim/unkatársaim közül többen is építkeztek és nagyon meg voltak elégedve a munkájukkal. Egyikükkel el is jutottak a megrendelésig. De mivel hozzám fél év alatt sem értek vissza, ők is lemondták.
Hogy értsem ezt? Úgy, ahogy a többiek? Mert én mindent magam csináltam. Homlokzati hőszigetelés volt az, ami kivitte a maradék hajszálaimat is, nem a felragasztása, az ment hamar, de behúzni (egyedül), hát én azt úgy éreztem egy örökkévalóság, valami szemét dolgot követtem el és a pokolban lehetek.
Na mondjuk a glett csiszolása az is ugyanez a szituáció. Legalább már értem a festőket miért szól mindig a rádió, ha nem szólt volna, felkötöm magam. Minden más nem okozott különösebb problémát, a többi meló, bontástól kezdve, betonozáson, építésen, falazáson, burkoláson át a víz, villanyszerelésig (ez utóbbi szakmám) az meglett, nem akartam belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!