Hozzávetőlegesen mennyibe kerülhet egy háznak a felújítása?(részletek a leírásban)
Hát én a tetőre alapból, nagyon szerényen 3 milliót mondanék, de ha tetőtér lesz, akkor arra kellenek ablakok és komoly szigetelés, így inkább legyen 4-4,5 millió. És ez csak a tető.
70m2 burkolás munkadíja középáron 5ezer, ez már 350ezer+a burkolat és anyagok. Összességében erre is vehetünk 800ezret.
Ablakból nem tudom mennyi kell, mennyiért veszed a konyhabútort, zuhanykabint, radiátorokat?
Középáron mindent alapul véve én úgy gondolom, hogy nagyon boldog lehetsz, ha ez kijön 8 millióból.
Pest megyében Bp agglomerációjában lenne a felújítás.
Köszi második a részletes választ! Ablakból 5 kétszárnyú ablak, 3 kisebb ablak kell. Konyhabútor valószínűleg ikeából lesz, ott már nézegetem az árakat, konyhagépekkel másfél millió alatt nem nagyon látok ott semmit. Zuhanykabin építetni szeretnék a kád helyére egy üveg tolóajtóval.
Amiket írtál árakat, teljesen reálisnak tűnnek, tetőnél ha 4,5 félből kijön örülni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!