Hozzávetőlegesen mennyi lehet ezeknek a felújítási munkálatoknak a költsége?
Ablakcsere+redőny, két ablakra, és egy erkélyajtóra.
Cirko kialakítás (39 nm, legfelső szint, 1,5 szoba)
Konyha áthelyezése a nappaliba (pont mellette van a fürdő, tehát ott a víz.
Konyhából háló kialakítása (9nm).
Tudom, hogy nem lehet semmi pontosat mondani, de úgy nagyjából érdekelne. 1,5-2 millióból ez mind kijöhet? Ha nem, akkor mennyiből.
Most fogok lakást venni, kinéztem egy nagyon jót, de ha nem jön ki ennyiből a felújítás, akkor inkább meg sem nézném.
Igen, kb ennyiből kijön. Ablak olyan 300e, fűtés 500e, plusz 1-1,2 mila az átvariálás burkolással, festéssel, villannyal. Persze egy új konyhabútorral, extrákkal el lehet szállni mégtovább.
Azt azonban meggondolnám, hogy a pörköltöt kvázi a nappaliban főzd nagyon komoly elszeparálás nélkül. Nincs az a szagelszívó ami a ruháidat és a bútoraidat megóvná a kajaszagtól. Amcsiéknál, ahol megmelegítik a kínai kaját, ott még oké. A magyar hagymával, fokhagymával dolgozik, ami ruhába ivódva erős izzadságszagra emlékeztet...
Most is amerikai konyhásban lakom és nem para. :)
Egyedül a sültkrumpli gáz, meg az ilyen mierlit kaják. Azoktól minden olaj szagú lesz két hétig. Na de majd veszek egy fritőzt, azt kiteszem ilyenkor az erkélyre. :)
igen,a cirkó talán a legdrágáb...
az ablakcsere redőny szerintem 100e ft+szerelési munkák
ha kőműves munka kell Budapesten én tudok ajánlani egy megbízható kőművest,aki olcsón és precízen dolgozik,nagyon szépen burkol is,fest is.És van mindenféle ismerőse,fűtés szerelő,gáz szerelő,vizes stb.És tényleg jó áron.
Mi mindig mindent vele csináltatunk.A munkadíjon sok múlik,mert az anyag ktg az adott,az fix,de sokszor a munkadíj horribilis.Megadom a számát.Ingyenes kimegy felmérni a munkát is.
06703274448
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!