Egy panellakás kiszolgálhat még kb 50-60 évet?
Meg kell védenem a panellakásokat,nem panellakásban élek,hanem egy régi 1927-ben épült tégla társasházban, de régebben éltem panelbam.
Amit mindig is szerettem a panellakásokban a lakások belső elosztása.
30-40-50m2 helyekből kihozták a maximumot.
Én nem szeretem az amerikai konyhás nappalikat,a panelokban pedig külön van minden esetben a konyha ami nálam előny
Hangszigetelés sokan mondják,hogy a panelban vékonyak a falak azt is hallani,hogy ha a szomszéd tüsszent,voltam nem egy újépítésű lakásban semmivel sem jobb ott a helyzet.Sok lehetőség van az utólagos belső hangszigetelésre.
Sok új építésű lakás élhetetlen helyen van,míg a paneloknál annak idején törekedtek arra,hogy játszótér legyen a ház elött a gyerekeknek,park és zöld övezetben legyen.
Szóval ha nekem most választanom kellene egy újépítésű, vagy egy ugyanakkora
4 emeletes panelház között,ami átesett külső szigetelésen es belső felújításon.
Megmondom őszintén valószínűleg a panelt választanám.
Sok jót nem hallottam,tapasztaltam az újépítésű lakásokkal kapcsolatban.
3#
Vagyok
Különben voltam olyan panellakásban kollégámnál.
Az utolsó években 1989-90-ben épült a 4emeletes panel háztömb,sátortetős volt,nem lapos tetős, ahogy szinte az összes panel,és átesett egy külső szigetelésen az egész háztömb.
Kívülről úgy nézett ki,mint egy újépítésű háztömb,mikor a lépcsőházban voltunk akkor jöttem rá,hogy az egy panel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!