Mobilgarázs építés költségek manapság?
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyjábol milyen költsége van ma egy 3x5 vagy 3x4 mobilgarázsnak ha nem készen veszem hanem magamnak készítem el? Zártszelvényből lenne a váz a teteje, oldala pedig valamilyen lemez lenne, beton adott amire rá tudom tenni2023. okt. 12. 20:52
1/2 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Milyen zártszelvény, milyen sűrűn rakod. Az oldalának-tetejének a legcélszerűbb a trapézlemez lenne rápopszegecselve a vázra. Abból is van többféle, többféle vastagságban és felületkezeléssel. Hegeszteni tudsz? Lesz, aki segít? Összességében nem vagyok arról meggyőződve, hogy olcsóbban kijönnél, mint ha készen vennéd, de annyira nem vagyok képben. De csak úgy hirtelen gógli:
2/2 anonim válasza:
Elég jó ár szerintem, csak még külön költséggel jár az aljzat, amit elő kell készíteni, már mint lebetonozni, mert csak úgy tudják rátenni az egész garázst, már mint összeszerelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!