Ha magamnak engedély nélkül húzok fel egy kb 40-50 nm2-es házat a saját telkemen és valamilyen okból kifolyólag valaki be-vagy feljelent milyen intézkedésekre számíthatok magammal szemben ?
10 év után békén hagynak. Utólag megkapod az engedélyt.
A 10 évnél több ideje felépült ház meglétét igazolnia kell legalább egy, folyamatosan ott élő/lakó szomszédnak...
Ne látványos gyorsasággal készítsed.Szokja a szem.Manapság már nem ellenőriz senki.Bizonyos időnként légi felvételeket csinálnak,aztán jön a hasonlitás.
Tető fontos lenne,mert felülről ez látszik.Igazából csak a szomszédok keverhetnek be .
köszönöm srácok az infókat és véleményket. Amúgy lakóépületet,házat szeretnék építeni. Természetesen könnyűszerkezetű házat amit mindennel együtt max 2,5-3millióból fullra kihozok,kihoznék. Sokkal inkább megéri mint legolcsóbban 5-6 millióért az isten háta mögött venni egy gatyán lévő felújítandó házat és még rákölteni 2-3 akár 4 miliót ,csak azért ,hogy legyen hol lakni. És még akkor (ahogy a fentiekben elmondták) naív is voltam az árral. Amúgy nem tudom,hogyan ,de valahogy be kell nyaljak a polgármesternél .Ez az amit elakartam kerülni.xd
amúgy mi gciség már. ilyen-olyan felmérést végeznek ,ennyit meg annyit kell(ene) kifiztenem csak azért,hogy kapjak egy IGEN-t és elkezdhessek éptkezni. Persze szakemberrel kellene végeztetni az építkezést hivatalosan. Mindent kis pénzt lehúznak a magyar emberről ,amennyit csak lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!