Van olyan hely, ahol a lemez vagy wpc kerítés elemeket lehet SZÉP kártyával fizetni?
Figyelt kérdés
Összegyűlt elég magas összeg a szép kártyáinkon, nyaralni külföldre megyünk, a mozit, színházat strandot céges kártyával szoktuk fizetni.
Viszont a kerítés építésnek már nagyon itt az ideje és akkor értelmes dologra költenénk a cafeteriát
2023. máj. 15. 15:41
1/5 anonim válasza:
Nem tudok róla. Add oda belföldön nyaraló ismerősnek, fizessen azzal, a pénzt meg adja oda neked.
2/5 anonim válasza:
A kerítés nem sport, szabadidő, utazás, stb kategória.
Nem építkezésre adják.
3/5 A kérdező kommentje:
"Kedves" kettes... tisztában vagyok vele, mire adják... viszont vannak dohányboltok is, ahol lehet vele fizetni, meg kisboltok is. Ha a lemezüzemesnek van egy kiadó apartmanja, már meg tudja oldani, hogy lehessen vele fizetni.
2023. máj. 15. 18:07
4/5 Majatom válasza:
Nem a kérdésedre válasz, de érinthet. Nem tudom, hogy hallottál-e róla, hogy a 2022. október 15 előtt a Szép kártyára utalt cafeteriát 2023. május 31-ig, az azt követően utaltat pedig 365 napig lehet adómentesen felhasználni. Ezen időn túl a a pénzintézet egy egyszeri 15%-os díjat fog levonni a fel nem használt összegből.
5/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele...a BM-ben dolgozok
2023. máj. 16. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!