Mi van ha nem tudom befejezni az építkezést amit elkezdtem,mert elfogyott a pénzem? Kapok büntetést vagy ilyesmi? Lehet nyújtani a határidőt? Mi van ha nem tudom befejezni pár évig?
Semmi. Vesztesz rajta egy csomó pénzt, tönkremegy amit már megcsináltál, esetleg beköltözik valaki illegálisan vagy kilopják ami be lett építve - ablak, ajtó, tetőcserép.
A te pénzed, te építkezésed.
Ha hitelt vettél fel hozzá attól azt ugyanúgy törlesztened kell.
Egy gond lehet ha úgy kaptál pénzt, hogy vállaltad, hogy X időre elkészülsz és lesz lakhatási engedélyed. Akkor a megállapodásban le van írva mi a következménye ha nem készülsz el vele.
nem kapsz lakhatásit.. A hatóság látja hogy félkész a ház, nem csinálnak semmit
Ha van havi fizetésed, akkor minen hónapban valamit építesz.
4es!
Hülyeséget ne írj, ha nem értesz hozzá!
Azt se tudjuk milyen építkezés milyen eljárással!?
300m2 alatti családi ház bejelentéssel, vagy engedélyezési eljárás szakhatóságokkal?
Köszi a válaszokat.
Igazából egy kis 80nm-es házról van szó, amit nem hiszem hogy be tudok fejezni egyenlőre.
Az érdekelt volna hogy jár e valamiféle büntetés ezért,vagy később folytatható e..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!