Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerül H-tarifás...

Mennyibe kerül H-tarifás rendszer kiépítése?

Figyelt kérdés

Kedvezményes H-tarifát szeretnék igénybe venni elektromos fűtésre. Úgy tudom kell másik villanyóra, regisztrált villanyszerelőnek kell végeznie az átalakítást stb. Családi házban történne mindez. Minden költséggel együtt kb. mennyi lenne jelenlegi árakon?

Amperbővítésre nem lesz szükség, 3x16 A van.

És mekkora rombolással jár? Kell-e új vezetéket húzni valahol, lesz-e olyan munka, ami után azon a helyen újra kell festetni?

További kérdésem: úgy tudom, ezt csak fűtési szezonban lehet használni. Azon kívül normál tarifával tudom fűteni azt a helyiséget?

2023. márc. 23. 08:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A H tarifa meg korlátlan 23 forint."

Ez se igaz így. Korlátlan mennyiségben ennyi, fűtési szezonban. Azon kívül "A" tarifa.

2023. márc. 24. 14:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, különösen 7-esnek!

Felveszem a kapcsolatot regisztrált vill.szerelővel!

2023. márc. 26. 23:22
 13/14 anonim válasza:
Üdv...nekem meg van a szabványositás 3×16A 3 klima igy mennyibe van most 2024 végén? Ki tudja?
dec. 15. 08:50
 14/14 anonim válasza:
Ja még annyit, müködnek a lkimák külön fásisról kismegszakitóról, csak óra kell stb.
dec. 15. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!