Atombunker építése a saját telkemen lehetséges?
Figyelt kérdés
20 méterrel a föld alatt.2023. febr. 6. 16:03
1/15 Kólauborkával válasza:
Ha van pénzed, akkor akár paltotát is a föld alá!
Terveztetni viszont kell…
2/15 anonim válasza:
Vannak erről fenn videók. Árpád építi. Jó munkásember biztos, úgy magyarázta, a vízbűl veszi ki a zoxigént.:)
3/15 anonim válasza:
Persze, a Szalacsi bácsi tudja, hogy kell ilyen ojjektumot csinálni. 2-es jól mondja, a vízbül kell kivenni a zoxigént.
4/15 anonim válasza:
Fogarasi Árpi tud ebben segíteni, Kocsord, Jókai út alatti lakós.
5/15 anonim válasza:
Egy rendes atombunkerhez 20 méter édeskevés.
6/15 anonim válasza:
20 méterrel a föld alatt? Az már jó..csak...mi lesz az ürülékeddel? Honnan lesz friss levegő?.. Honnan lesz friss ivóvíz?
Csináltam én is, de amikor kész lett, akkor tűnődtem a problémákon...bevallom azóta üres. Még az oxigénpalackokat is eladtam.
7/15 nemaRendőrség válasza:
Nincs valami jogszabály, hogy csak pár méterig lefele/felfele a tiéd a telek?
8/15 anonim válasza:
A régi vicc, hogy atomháború esetén azonnal felszállnak az országok vezetői egy repülőre, hogy túléljék.
Már csak egyetlen kérdés merül fel:
...és hová szállnak majd le??!
10/15 anonim válasza:
Bunkerben is csak addig húzod, amíg el nem fogynak a készleteid. Utána mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!