Van egy nyitott rendszerű tágulási tartályom a padláson amit el kellene távolítani mert be akarom építeni a tetőteret a gázszerelő szerint le kell vágni a picsába de akkor hogy lesz? Régi fűtőtestek vannak vastag csövekkek
Nem vagyok szakértő, nem vagyok fűtésszerelő, csak szivességből szoktam kijavítani hibákat!!!! A tágulási tartály feladata, hogy a táguláskor feleslegessé váló vizet tárolja, majd hűlésnél visszatöltse a rendszerbe!!! Ami állandó vita, hova helyezzük el, hisz az üres padlás jónak ígérkezett,
csak elfagyhat, nehézkes az ellenőrzése, utántöltése, anyaga, stb.
A tágulási tartály legjobb helye a kazán felett van, a felső pontból egy pipacsővel kell lefordítani és a cső végét egy tartály fenekére vezetni,
így ha melegszik a víz a tartályt tölti, ha hűl visszaszívja, ha a tartály átlátszó, bármikor ellenőrizhető, ürítőcsappal feltölthető!!!!!!
23: érdked megoldás. Kb. 10m-ig mūködik is, tehát többnyire ok.
A baj 10m felett van, mert afelett képtelenség visszaszívni a vizet. A tágulásnàl nincs probléma, akkor kinyomja, csak vissza nemnfog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!