Gáz! Héra! Nem lehet megcsináltatni? Ez most komoly? Itt van ez a nagy Nemzeti Közművek Gázszolgáltató cég, és nincs egy olyan szolgáltatás, hogy MINŐSÍTETT, ellenőrzött gázszerelőt hívjak?
Tudom, oggy nem ez volt s kérdes, de megakadt rajta a szemem:
12000 ft körül van egy 10 évig használható Honeywell CO érzékelő riasztó ára.
Ennyit érjen már meg az életed, hogy beszerzel egyet...
3-as, alapjában véve igazad van, de ha van egy szénmonoxid érzékelőm és az bejelez, akkor ugyanúgy ki kell kapcsolnom a fűtést és az eredeti problémámat nem oldja meg, hogy hideg van :-(
Sajnos egyébként pont azon a napon, amikor ez a 2 szeles nap volt, mások nem voltak ennyire elővigyázatosak és meghalt egy 15 éves lány szénmonoxid mérgezésben:
A fejlemények: már napok óta próbáltam megoldást találni az ügyre a kérdés kiírása előtt, de ha meghallották, hogy Héra, akkor elkezdtek jajveszékelni, hogy már nincs alkatrész hozzá, stb. vagy nem foglalkoznak cserépkályhába épített gázkonvektorral, stb.
A kérdés kiírása után - úgy látszik jó hatással volt az ügymenetre :D - egyszercsak belefutottam egy olyan telefonba, ahol azt javasolták, hogy próbáljak meg gyártó szerint szerelőt keresni.
Ezek után mintegy villámcsapásra megtaláltam a megfelelő gázszerelőt, másnap kijött, megcsinálta (nagyon boldog smiley)
De hogy ne legyen a tökéletes a boldogságom, közben meg az internet ment el (szolgáltató szinten, kb 1 teljes napig nem volt- úgyhogy nem tudtam megírni a végeredményt.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!