Gipszkarton álmennyezetnél csak az illesztéseket és a csavarokat kell kiglettelni vagy a teljes felületet?
Ezt, meglátásom szerint, ha gyári fózolás közé teszed, akkor síkba kerül és ezt úgy gondolta a költő, nem úgy, ahogy azt az anro szemlélteti a képeken. Majd meglátod. Ha nem tudod gyári fózolás közé tenni, akkor meglehet csinálni egy átmenetet, széles gletteléssel, de az már látszani fog ha olyan szögben éri a nap fénye, azaz akár érdemes telibe glettelni.
Én "sima" kalap alakú süllyeszthető profilt teszek be kartonba, engem nem különösebben zavar az, hogy látszik a profil széle. Épp ma készülök erre, hogy bevágom és beragasztom. Persze ez a profil, amit linkeltél egy lényegesen jobb megoldás, de 4000 Ft-ot én nem adok 1m profilért. 7 méter profil lesz, ilyen profillal 50.000 Ft alatt nem lenne meg a világítás, és hát azért az irreális ár lenne számomra.
8.
Azért kérdeztem, mert nem értek hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!