Álmennyezetnél a függesztő pálcákat milyen csavarral rögzítsem a fa gerendákhoz?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 15:42
1/7 anonim válasza:
Mivel saját kezüleg csináltam,a gipszkartonozáshoz használt fém alkatrészt használtam.A nevét nem tudom,kb 30 cm lapos lemezek,a végeken sok furattal.Könnyen hajlitható,a méretet pontosan lehet tartani.Pozdorja csavarral erősitettem a deszka mennyezethez,
3/7 anonim válasza:
Sima facsavar megfogja, de érdemes pl M5 csavarhoz való fakötésű alátátet is használni, ha kicsi a facsavar feje, és akkor tuti nem húzza át magát a szemen.
4/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
#4 Ez azért egy kicsit túlzás, meg rohadt drága is. Elég oda egy sima facsavar is.
7/7 anonim válasza:
Imi!
Valamit félreérthettél... :)
Sima, szemes függesztőpálcát (amire a rugós függesztőt húzod) szeretne rögzíteni fagerendához! Ilyet: [link]
Nem kell hozzá ászokcsavar, elég egy 4.5-es pozdorjacsavar fakötésű alátéttel! Amire Te gondolsz, azzal a módszerrel igen komoly ipari berendezéseket szoktak rögzíteni (mennyezetről lelógatni), légtechnikát, villanyszerelők a kábeltálcát/kábellétrát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!