Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hullik le az álmennyezetem,...

Hullik le az álmennyezetem, mivel ragasszam fel?

Figyelt kérdés

8mmes hungarocel burkololapokat hasznalok. Felragasztottam eredetileg ra valo polisztirol ragaasztoval a mennyezetre de rendszeresen potyognak lefele.

Festett mennyezetre vannak ragasztva. Volt aki mondta kaparjam le a festeket ugy jobban ra ragad. Vegeztem egy tesztet hat nem eppen. Kb 5-od annyi erovel le tudtam valasztani rola, szoval jobb ha festekre ragasztom.

Csempe ragasztot mondtak meg nekem arrol mi a velemenyetek?

Vagy valami mas ami jol tapad a diszperzios festekre?

Koszonom

2020. júl. 5. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
2020. júl. 5. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Ilyesmit vettem ilyesmi áron. Nem ér semmit hullnak mint a legyek.

2020. júl. 5. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
A ragasztó a plafonon vagy a hungarocellen marad?
2020. júl. 6. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Régen a szobámban is ilyen volt és folyamatosan leestek. Nekem akkor 2 dolgot ajánlottak:

- egy olcsó alapozóval kenjem le a mennyezetet, aztán mehet stukko ragasztóval

- tubusos építőipari ragasztó ->olyan mint a szilo vagy az acryl, de le sem tudod majd vésni (kint a házfalra ezzel tettük fel a házszámot, évekkel ezelőtt...)

2020. júl. 6. 05:47
 5/6 A kérdező kommentje:

3 a hungarocellen.

4 Epito ipari ragasztonak utana nezek! Koszi

2020. júl. 6. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Építési ragasztó. A Würth K+D nevű ragasztója nagyon jó, de nézd meg, hogy mit írnak róla, hogy nem marja-e a hungarocellt.
2020. júl. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!