Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mire lehet számítani a közeljö...

Mire lehet számítani a közeljövőben?többi lent.

Figyelt kérdés

Részleges építkezés,felújítás előtt állok,nem létfontosággú mert már lassan 6 éve itt lakunk és eddig is így volt,de viszont mostanra már sikerült össze gyűjteni rá a pénzt.

Na de mi lesz az árakal?Mondjuk jövőre?Érdemes még várni vele?vagy pont rosszabúl járok?Van rá esély hogy a mostanitól olcsóbb lesz vagy pont hogy drágább?

3-4 milliós tétel,nem mindegy hogy mind elmegy vagy elég sem lesz vagy jövőre esetleg marad belőle..

2022. okt. 31. 14:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

37,Túl idős a mesékhez :D

De tudod hogy van ez..a remény hal meg utoljára...

De mese vagy sem,nem tartom abszolút kizártnak hogy vissza fog menni az ára,konkrétan tudok is 2 építő anyagot aminek visszább ment jóval.

Pl a lucfenyő ára a 2019 környékén 80.000ft/m3 körül volt 2021 ben 200.000ft vagy felette most meg úgy tudom hogy 140.000ft/m3 áron is lehet már kapni(mondjuk ezt mmég nyár elején látam,azóta változhatott),konkrétumokat nem tudok de azt tudom hogy a vasnak az ára is visszább ment,és mikor még legutóbb vettem az eladó azt mondta hogy úgy néz ki továbbra is lefele fog menni az ára.

úgy hogy ha nem is sokat,de látok rá esélyt hogy ilyen magas,és még emelkedő ár melett visszább fog esni a kereslet ami viszább fogja szorítani az árakat,de én is úgy gondolom hogy ami már egyszer felment az nem igazán fog vissza menni,sajnos többnyire nekem is ez a tapasztalatom.

2022. okt. 31. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
A kereslet határozza meg az árakat.
2022. okt. 31. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Szeretnék még időben szólni, hogy nem csak építőipari árcsökkentés,

de mikulás sincsen.

:)

2022. okt. 31. 19:59
 14/14 A kérdező kommentje:

12 így van!ezért reménykedek.

13 köszi hogy szoltál :D

2022. okt. 31. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!