Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mire lehet számítani a közeljö...

Mire lehet számítani a közeljövőben?többi lent.

Figyelt kérdés

Részleges építkezés,felújítás előtt állok,nem létfontosággú mert már lassan 6 éve itt lakunk és eddig is így volt,de viszont mostanra már sikerült össze gyűjteni rá a pénzt.

Na de mi lesz az árakal?Mondjuk jövőre?Érdemes még várni vele?vagy pont rosszabúl járok?Van rá esély hogy a mostanitól olcsóbb lesz vagy pont hogy drágább?

3-4 milliós tétel,nem mindegy hogy mind elmegy vagy elég sem lesz vagy jövőre esetleg marad belőle..

2022. okt. 31. 14:57
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
96%
Nyugodtan szàmolj +15-28%kal.
2022. okt. 31. 15:15
 2/14 A kérdező kommentje:

tehát akkor szerinted nem érdemes várni vele,azért volt bennem egy kis remény ez íránt,mert arra gondoltam hogy az ár lassan elér egy olyan szintet amikor inkább úgy vannak az emberek az építkezéssel hogy el se kezdik.

Már most is több embertől halottam hogy: "ők ennyiért nem fogják meg venni akkor eddig is így volt és így is marad" gondolom hogy nem csak a környezetemben mondogassák ezt,és reméltem hogy előbb utóbb átfordul a kereslet-kínálat és lesz egy ár lenyomó hatása.

2022. okt. 31. 15:30
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
95%

Az àtfordulàst 1929 óta vàrjàk a legtöbben.

Míg nincsen jegyrendszer, ez csak dràgulni fog.

2022. okt. 31. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

70 éve élek, de mióta létezem az árak csak feljebb mentek. Hatalmas eredmény, ha valami hangyányi ideig stagnál.

Ha spórolni akarsz, akkor nézzed az (téli)akciókat és gyűjtsd be az anyagokat.

2022. okt. 31. 15:50
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
67 éves vagyok és olyan meg még nem volt hogy olcsóbb lett volna valami
2022. okt. 31. 16:09
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Mit akarsz csinálni?

3-4 millió forintból ma kb. egy szobát tudsz hozzáépíteni a házhoz.

2022. okt. 31. 16:21
 7/14 A kérdező kommentje:

3-4-5. hát pedig reménykedtem hogy eljut odáig hogy annyiért már senkinek nem fog kelleni..

6-os nem is akarok,mint írtam nem létfontoságú,kazánház,garázs,pince,terasz járólapozása,gresslappal,+térkővezés,alá abeton + a szegőkő megvan már csinálva,azért is írtam hogy ez nélkül is simán meg lehetne lenni.

De hát akkor elég egyhangú a dolog,mindenki szerint csak drágább lesz.

2022. okt. 31. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező elfelejti, hogy Magyarország csak egy icipici része az egész Földnek, nemcsak területileg, de gazdaságilag is. Olyan csak véletlenül fordul elő, hogy egy országban az általános gazdasági folyamatokkal ellentétes folyamatok történnek, de ha előfordul, akkor csak nagyon időlegesen és véletlenül és meglesz a böjtje.
2022. okt. 31. 17:01
 9/14 NTBS ***** válasza:
92%
Drágulásra.
2022. okt. 31. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező!

Hány éves vagy, hogy hiszel még a mesékben??

2022. okt. 31. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!