Miért olyan nagy divat most ez a minden fehér/antracitszürke/fekete minimalista vagy modern stílus?
Gyakorlatilag már a régi házakat is így újítják fel, az új házak épitéséről nem is beszélve. Nekem már-már hányingerkeltő ez a divat. Nem azt mondom, hogy nem szép, de szerintem olyan rideg és túl steril hatást keltő az egész. Tehát nem úgy mész haza , hogy olyan barátságos, meleg érzés fog el, nyugalmat áraszt, hanem mintha ugyanúgy valami irodába mennél haza. Gyakorlatilag olyan korház vagy orvosi rendelő feeling az egész.
A másik meg, hogy szerintem azért is gáz, mert egy ilyen majmolás az egész. Gyakorlatilag majdnem mindenki így építkezik/újít, és igazából nem is nagyon tetszik neki, de mivel kreativitás hiányában - mert ez a minden fekete-fehér-szürke nem a kreativitásról szól, az egyszer biztos - nincs más ötlete, így marad ez, meg ugye maga a majmolás utánzás, mer'há' most ez a divat... hát jó... Az már nem számít, hogy szarul néz ki.
Hahaha ez jó. :D
Viszont félreértettél, nem szószerinti fára gondoltam, nagy lombokkal, hanem fahatású fal vagy aljzat burkolatra ami ad egy kis melegséget, életet a fehér falaknak/összképnek.
Lol, nekem pont tetszik :D feher es szurke. Konyhabutorbol is a feher, szurke, vagy szurkeskek tetszik. Parkettabol is a hideg szinek tetszenek, ami szinte feher vagy szurke.
Nem szeretem a meleg szineket.
Meg amugy a feher-szurke alapszineken az a jo, hogy egyeb kiegeszitovel, ami masmilyen szinu lehet maszkulin vagy akar feminin hatast elerni a vegen. Pl. Feher fal, szurke kanape, puderrozsaszin kiegeszitokkel lehet csajos, feketevel, zolddel lehet ferfias.. Berlemenynek konnyen kiadhato, univerzalis szinek.. Szerintem ez lehet a hatterben h minel szemelytelenebb legyen.
Én egy ismerős lakásfelújításán fordultam meg többször, segítettem néhány dologban. Láttam a fürdőszobát csempézés előtt. Egyszer mikor ott jártam, futólag benéztem a fürdőbe, gondoltam, semmi változás.
Jött az ismerősöm, mondta, hogy mit szólok a fürdőszobához, ki van csempézve. Nekem nem tűnt fel, ugyanolyan matt szürke volt minden, mint előtte. Az új csempe tisztára olyan volt mint a csupasz betonfalak. Azt hittem, egy vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!