Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ház 15-20 millióból?

Ház 15-20 millióból?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy telkem és még most, az ingatlanárak emelkedése alatt szeretnék egy házat is rá. Kb 15-20 millió forint tőkém van rá, amit lehet, azt csinálom én. Nem szeretnék nagy házat, elég 40-60 nm is bőven, amennyi kijön. Milyen technikával, hogyan építkezzek? Mi az szerintetek, ami kijön reálisan ebből a pénzből?

2022. jún. 11. 12:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
71%
28-as, azt fogd már fel, hogy az anyagár csak egy dolog. Lakóépület bizonyos munkálatait viszont csak képzettséggel és adószámmal rendelkező szakember csinálhatja, ha lakhatási engedélyt is akarsz kapni.
2022. jún. 13. 09:36
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd végig amit írtam! Végig! Ha megtetted, akkor nem tudom mi legyen... nem tudok mit kezdeni a helyzeteddel.
2022. jún. 13. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!