Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ház 15-20 millióból?

Ház 15-20 millióból?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy telkem és még most, az ingatlanárak emelkedése alatt szeretnék egy házat is rá. Kb 15-20 millió forint tőkém van rá, amit lehet, azt csinálom én. Nem szeretnék nagy házat, elég 40-60 nm is bőven, amennyi kijön. Milyen technikával, hogyan építkezzek? Mi az szerintetek, ami kijön reálisan ebből a pénzből?

2022. jún. 11. 12:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, 20 millióból vegyél egy házat, amit apranként felújítasz. Nem szabad ennyiből nekiállni építkezni, főleg ha nem a szakmád.
2022. jún. 11. 18:46
 12/32 anonim ***** válasza:
26%
Nem is építkezhetsz magadnak, ha nincs hozzá végzettséged. Nem fogsz lakhatási engedélyt kapni.
2022. jún. 11. 19:03
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

10-es!

Jó, akinek olyan szinten nincs fogalma róla, mint neked, az tényleg ne álljon neki. Végülis én is ilyen emberekből élek.

Egyébként 2 KŐMŰVES csinálta. Szerinted ki ért hozzá jobban? Az építési vállalkozó?😂

2022. jún. 11. 21:01
 14/32 A kérdező kommentje:
20ért nem kapni a környéken házat... Azért lenne esetleg opció az építés. De az is neccesen fog megvalósulni akkor.
2022. jún. 11. 21:19
 15/32 anonim ***** válasza:
37%
Az sehogy nem fog megvalósulni, mert nemhogy lakhatásit nem kapsz, még le is bontatják.
2022. jún. 11. 21:31
 16/32 anonim ***** válasza:
43%
Szerinted, ha 20-ért nem kapsz még lepukkadt viskót se, akkor az új kijön belőle?
2022. jún. 11. 21:36
 17/32 anonim ***** válasza:
7%
9. Persze... a vasalást meg a tünderkek varázsolják bele... 😂😂
2022. jún. 11. 21:42
 18/32 anonim ***** válasza:
11%

17-es!

Vasalás nem kell bele, jó kemény a beton😂

Én befejeztem ezt a témát. Lényeg, hogy nagyon sokat lehet spórolni, ha odafigyel az ember.

2022. jún. 11. 22:09
 19/32 anonim ***** válasza:
8%
Ajjaj....
2022. jún. 11. 22:11
 20/32 A kérdező kommentje:

Hiába mondjátok, hogy ha régit sem tudok venni, akkor újnak se kezdjek neki, de... Budapest agglomeráció, egész egyszerűen a környék felkapott, ez felvitte az árakat is. Nézek házakat, a telket is eladnám ha kell, de még azzal is ha szerencsés vagyok, akkor egy omladozó vályogházat kapnék a város legszélén egy zártkerti részen, csatorna nélkül. Az én telkem legalább csatornás, a közlekedés nekem megfelel, ezért van előrébb nálam az építkezés előrébb.

Köszönöm a kioktatást egyébként, ki mondta, hogy nem akarom engedélyeztetni a házat? Persze, hogy nem akarok saját magam mindenhez is érteni és kókler házat összerakni, de egy festést például simán megcsinálok kis utánaolvasással én is. De biztosan van még ezer ilyen apróság az építés során is, amire fel lehet venni embert, de nem feltétlenül szükséges, ha az ember inkább rááldozza az idejét.

Kérdést tettem fel, könnyűszerkezetes házakat is néztem, sokfelé, véleményeket, tapasztalatokat kértem a megvalósításra, akitől megkaptam, annak köszönöm szépen! Próbálok tájékozódni, egyedül sajnos nem sokat tudok félretenni, de igyekszem! :) Ha nem, hát nem, de a pénzem meg csak értéktelenedik el, jó lenne elkezdeni belefektetni a házba... Meg nyilván nem azonnal akarok kész házat, elég nekem ha már van egy normál külsőm, és a belsőre meg összegyűjtöm lassan még a pénzt. Az albérlet árával többet tudnék minden hónapban belerakni és az sokat számít.

2022. jún. 11. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!