Milyen alaprajz tervező programok vannak?
Olyan nincs. A mérnökök nem hiába fizetnek érte több százezret.
Az ingyenesek mindig egyszerűbbek, alap dolgokkal.
Mi volna a célod?
Az ingyenesek inkább rajzprogramok, dizájnnal. Komoly szerkesztésre, méret adatokra, számításokra, anyagigényre, stb nem hiába kell fizetni. Ráadásul a használatuk sem egyszerű ebből kifolyólag.
Hát ezek az ingyenes programok arra valók, hogy pl. lakberendezés, bútorozás, festés előtt az emberek meg tudják nézni hogy fog kinézni a szoba vagy lakás
Gondolom házat akarsz építetni, ahhoz mindenképp egy rendes mérnököt bízz meg, mert ő tudja mikre kell figyelni, mint pl. az ajtók és ablakok kadálymentes nyílására
Ha csak ugy rajzolgatnál, én mm papírt ajánlanék, nem macerás, én is imádtam hetedikben technika órán
ha építkeztek, úgyis kell építészt megbíznod - mert csak úgy lehet elindítani a kivitelezést...
Csatlakozom az előzőekehz , egy AutoCAD, ArchiCAD vagy hasonló profi program nincs ingyenes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!