Ez a haz szerintetek le lett bontva vagy atepitettek?
2022. máj. 20. 09:38
1/7 anonim válasza:
Először azt mondtam volna, hogy felújított, aztán aprólékosabban megnéztem és inkább a bontásra szavaznék, mivel a telken elhelyezkedése teljesen más.
Az új közelebb van a szomszédhoz és egyébként is nagyobb, más az alapterülete.
2/7 anonim válasza:
Hogy lenne már átépített/felújított?!?
Te nem látod mi van az egyik meg a másik képen?!
3/7 anonim válasza:
Ez komoly kérdés vagy valami beugratás?
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy lebontották! Egy ilyen mértékű átalakítás sokkal többe kerülne, mint a bontás meg az új.
5/7 anonim válasza:
Min 50 cm-val jobbra szélesedett, így telekhatárra került. Bal felé is 2-3 méterrel szélesebb lett. Az egész ház hátrább került mivel a garázs és a kapu között is lehet parkolni. Biztosan elbontották a régit.
6/7 anonim válasza:
Szerintem átalakították és bővítették is.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a régi ház ugyanott van, mint az újnak a belső fala, és nekem nem tűnik úgy, hogy balra nőtt. Jobbra a garázs mindkét látható fala új. Szerintem technikailag akár meg is hagyhattak egy teljes falat, meg egyet félig. Az eredeti ház jobb oldalát szerintem legalább részben bontani kellett, mert most ott áll az autó a helyén. Hacsak nem hagytak egy falat a garázsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!