Vizes törölközőszárítót rákötni a mosdó melegvizére?
Gázkonvektor van a házban, de párom kitalálta, hogy ő törölközőszárítót akar a fürdőszobába. Eddig oké. Csakhogy nem villanyosat, hanem olyat, amiben ugye víz van.
Nos, én tisztában vagyok a központifűtés működésével, hisz mindig olyan házban éltem.
Nem hiszi el nekem, hogy úgy nem lesz meleg a törölközőszárító, ha a mosdókagyló vizére köti rá. (teljes házfelújításban vagyunk)
Szerinte a csőben meleg marad a víz, hisz kezet úgyis gyakran mosunk. Ja, ha mondjuk nem dolgoznánk, és itthon lennénk egész nap, meg mondjuk a lanyom is.
Kérlek kedves víz-gázszerelő, vagy csak olyan ember, aki ért ehhez, írja már le a véleményét, mert tudom, hogy most nekem van igazam.
Köszönöm.
Azt meg sem próbálom elképzelni hogy hogyan jut be a melegvíz a kézmosóból újra meg újra a törölközőszárítóba...
De pl reggel mész a fürdőbe és hideg van,mert órák óta senki nem volt kint kezet mosni...
Az hogy a víz meddig marad meleg a vezetékben..
Nekem a kézmosó kb 1,5 méterre van a bojlertől.
Külső falban jön a víz, elég hamar odaér.
Ilyenkor télen,ha megyek pár perc múlva újra megnyitom a csapot szinte ugyanannyi idő kell a melegvíznek,olyan gyorsan visszahűl a falban.
Azt hiszem a villanybojlerból akarja keringtetni, de hogy hogy gondolja, azt nem tudom.
Nem hisz nekem, mert nő vagyok, és biztos hülye!
Köszönöm a válaszokat.
Dühében letett erről miután mondtam, hogy senki nem javasolja ezt a megoldást.
Én tudtam, dehát hiába na.
Ilyen az amikor a hülyeség párosul a lendülettel...
(Gyanítható, hogy nem az eszért szerettél bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!