Mosdó és kád helyének felcserélése épülő házban nagy munka? Burkolat és szaniter még nincs, itt igazából a vízvezeték van kiépítve, ezeket mennyire lehet gond nélkül felcserélni?
Na, ez baromság, hogy nem szereti, hogy ha bármit kérsz.
Ez a te házad, nem az övé! Olyan lesz, amilyet te szeretnél. Nem ő fog ott élni. Persze sokan szeretik megúszni a munkát és mindenre azt mondják, hogy nem lehet. De az ilyen csak nem akar dolgozni. Mindenre van megoldás. Főleg, ha nem is valami nagyon különlegeset kérsz.
Persze, tudom, hogy nincs igaza. Ha felcserélnénk a kádat és a mosdót, akkor beférne egy szauna, nekünk ez sokat jelentene. Csak ő nem akar hozzányúlni már semmihez, ami kész van. De mi így vettük, és egyszerűbb lenen most átalakítani, mint amikor már be van építve a kád meg fent van a csempe.
Összeget kb. nem tudnál írni? Ha elfogadható, akkor vállalnám én az átalakítást.
Éppen kaptam magam, hogy leírjam azt, amit előttem az 5-ös tökéletesen megfogalmazott!
A TE HÁZAD, a TE IGÉNYEID, ő meg szolgáltat!
Nehogy nyuszi legyél és súlyos milliókért nézegess valamit ami nem tetszik!
Elvégre nem a nappali közepére akarsz tenni egy fürdőkádat!... bár, ha kifizeted, akkor köteles oda tenni!
Ez amit te kérsz, egy szakembernek semmi és anyagilag is - építési szakaszban - csak csövek kérdése.
Menjen a fenébe az ilyen kivitelező, te meg állj a sarkadra!
Nem tudok összeget. Meg ugye nem is látom, hogy mit, hova kéne vezetni.
De pár cső átvezetése nem nagy összeg.
Nálam maradt minden a helyén, de mivel minden új lett a csöveket is cserélték. Ez teljesen elenyésző kiadás volt.
Egyébként láttam is mindent kibontva. Nem nagy művelet, hogy akkor erre vagy arra vezeted a csövet. A lényeg, hogy legyen a közelben ahonnan elvezeted. De ez adott, mert gondolom, nem a nappaliba akarod áttenni a mosdót :)
Köszi, hogy írtatok, ma akkor megkérem őket. :)
Egyébként két méter széles a fürdőszoba, egymással majdnem szemben lenne a kád és a mosdó csapja, és pont fordítva lenne jó nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!