Pódiumot hajópadlóval burkolhatok, ha tégla az alja?
Akkor lehet, de mondom, fával jobban jársz, mégha eléggé drága is mostanában, főleg ha nem valami nagy pódiumról van szó. Fát fához mégiscsak könnyebben tudsz rögzíteni. A jövőben is lényegesen könnyebben bontod, ha úgy adódik!
Ha mégis falazod, én a helyedben (nem csináltam még ilyen pódiumot) de én az első sor téglát ragasztóhabbal tenném le, nem malterral! Azzal úgy odaköt, hogy azt tényleg csak vésővel, kisebb darabokban tudod csak felszedni. Na ilyet csináltam már, ragasztóhabbal falaztam már, elképesztően erős kötést hoz létre. Ha ez sarokban lesz, akkor be kell kötnöd a falba, ha fából építed a szerkezetet, akkor javaslom, hogy saroklemezzel rögzítsd a falhoz is!
Ha ragasztóhabot használsz, a felületeket ugyanúgy portalanítani kell, azaz porszívózás, majd a betont és a téglát enyhén nedvesítsd egy sprickával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!