Aki mostanában építkezik vagy építkezett, milyen négyzetméter árral számol? Új ház esetén.
1 milliós barátunk levélben érkezett válasza a 17. feltett kérdésemre;
Számold ki te szánalmas fasz!
Okos, kultúrált ember.
A faanyag nem jön ki 1 millióból, nemhogy az egész.
Igazad van, biztosan trollodik.
Mi hülyék, meg etetjük.
Mondjuk egy segédmunkás alja népből nem néztem ki, hogy ilyen kamu választ ír helyettem, de kb ez lett volna a válaszom.
Sajnos az ilyen tolvajokkal így kell beszélni.
Napi 8 órában foglalkoznak a tisztességes ember becsapásával, megtévesztésével
Minden cikk 1000ft ra kiszámolt árat tartalmaz a végén és azt is, hogy hogy próbál átverni az alja népe
Nagyon ráértek. Gondolom a hónapban már megvolt a kérünk előleget, aztán bedobjuk a durcit, hogy még több előleg kell.
Ezt addig folytatjátok amíg a megrendelő nem fog gyanút, mondjuk 1millió környékén, aztán mentek is a következő városba.
Pár nap alatt így tényleg összejön az a fizetés, csak cserébe a semmit kapja a megrendelő. Ez a legnagyobb szégyen, hogy kicsalják a pénzt, és nincs annyi becsület bennetek, hogy dolgozzatok érte.
De ha értetek hozzá, miért nem ti írjátok le forintra bontva, hogy mi mennyibe kerül?
En most epitkezem, naprakesz vagyok pest
Megyei àrakkal. De az fontosabb hogy tudjuk hol akar atverni a kivitelezo.
De mar az elejetol a tervek elkeszitesenel kell tudni mi mennyibe kerul.
Szada a Duna bal partján van... Így nem csoda, ha átvernek.
#27: Akkor írnál esetleg árakat? Engem is érdekelne Pest megye. Nm, techológia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!