Mennyibe kerülnek mostanában Budapesten az albérletek egy egyszemélyes lakásra? Nem kell, hogy puccos hely legyen, elég egy alig pár négyzetméteres "lyuk" is - ilyen 45-50k-t saccolok a dolognak mindennel együtt.
"45-50k-t saccolok a dolognak mindennel együtt" - nézd meg a hirdetési oldalakat.
A 45-50k rezsivel együtt azt jelenti hogy legalább 30k bérleti díj + rezsi.
A hirdetési oldalakon az önálló lakásokat mindig rezsi nélküli árat jelent, szobák esetén van úgy, hogy rezsivel együtt adják meg (akkor oda is írják, hogy rezsivel együtt értik, hanem írják oda akkor pluszba jön még a rezsi).
Sok szerencsét! (Szükséged lesz rá!)
Tavaly nyáron 65.000-ért adtuk ki a 32 nm-es lakásunkat metró végállomásnál, és akkoriban a miénk volt a legolcsóbb az albis Facebook csoportban. És, állítom, hogy mi voltunk az egyetlenek, akik bejelentett albérletet kínáltak:/
Ez azóta nem csökkent, sőt...70-nél kezdődnek (csak az albérlet, nem rezsivel együtt), ahogy nézem, és ugye az külvárosi hely lesz, nem mintha ez baj lenne, nem úgy értem. Csak azt vettem észre, a bérlők inkább belvárosi lakásokat akarnak bérelni.
"10 ÉVE került ennyibe basszus."
Ja,csak 10 év alatt a bérek nem nőttek,az árak viszont igen.
KSH nettó átlagkeresetek 2000-2014:
vagyis Budapesten 2004-ben: 116e volt, 2014-ben 202e, ami 74%-os növekedést jelent. Ezt tudja az 52%-os, már linkeltem be a KSH adatait, mert írt már ilyet korábban is, mégis továbbra is valótlanul állítja, hogy: "Ja,csak 10 év alatt a bérek nem nőttek, az árak viszont igen."
Ja:D
Átlag,amit felhúznak a milliós fizetések,az egykulcsos adó miatt a gazdagok nettója nőtt,ami az átlagot is felhúzza.
A mediánt lenne érdemes összehasonlítani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!