Aki mostanában építkezik vagy építkezett, milyen négyzetméter árral számol? Új ház esetén.
#1 és mit adott a generálkivitelező?
Bocs, kérdező, engem is érint a kérdés, és érdekelne konkrét válasz is.
Konkrétumot nem lehet mondani, mert túl sok a változó paraméter.
De hagyományos technológiával normális minőségben és műszaki tartalommal számolni lehet 500k/nm körül.
Plusz telek, közművek, tereprendezés, kerítés, berendezés stb stb.
3 szobás ház esetén
4M alap
1M fal
4M födém
1M tető
Ha ügyes vagy a külső fal 1M, belső dolgok 2M
Nem értem hogy jön ki valakinek 3szor ennyi.
De aki m2 re tudja az árat, annak biztos úgy jött ki, hogy összeadta az alap, födém, stb árát és visszaosztotta.
Írja már az le hol tévedtem az árakkal.
Vidéken a nyugdíjas, fiatalok is tudnak betonozni mi ez a szabadár as dolog?
Nem az volt a kérdés hogy milyen drágán lehet egy házat felépíteni, hanem, hogy milyen olcsón.
#8: Ott a tévedés, hogy ez egy szerkezetkész ház. Hol a villany, víz, fűtés szerelés, hol a burkolás, festés, nyílászárók, szaniterek, burkolatok?
A felsoroltak egyébként csak anyagárak? Mert az 1M tető élből sántít
Persze, nyugdíjas meg gyerek is tud lapátolni, de ma már nem lehet kalákában építkezni, szerencsére.
de lehet kalákában építkezni ...
Építjük a házunkat youtube csatorna pl
Ezek után kétlem, hogy az elmúlt években egyáltalán voltál-e építkezi területen ...
Na, írd le mi kell egy tetőhöz anyagárakkal, és akkor kijavíthatod a tévedésed, vagy a többi 500ezer/m2-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!