Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Tényleg érdekelne hogy az...

Tényleg érdekelne hogy az embereknek miből van pénzük építkezni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok még a szüleimnél élek mivel kényelmesen elférünk de azért már jóvolna elköltözni. Van egy stabil jól működő párkapcsolatom és egy két éven belül szeretnénk gyerekeket. Az albérlet számunkra nem opció mert annyi erővel itt is maradhatok és tehetek félre havi 100ezreket hitelre. Nah de ahoz hogy egy házat felépítsek legalább két szobábal plusz nappali furdo wc kell vagy harminc millio (konnyuszerkezetest)tehat mintha vennek egy hasznaltat kb. Osszeirva nagyjabol megtervezve 44-45 nmre lenne szükségünk mivel ugye ott szeretnénk lakni végérvényesen és két gyerekhez azért kell annyi hely hogy kényelmesen elférjünk legyen mindennek normalisan hely. Nahde egy 44nm es haz konnyuszerkezetesen nagyjabol 30millio ha jol neztem ha most felreteszek havi 100ezret annal tobbet nemtudok akkor majd valamikor harminc ev mulva eltudok kezdeni valamit epiteni es meg husz ev mulva be is tudom rendezni. Mindketten havi 200at keresunk nettoba. Ha hitelt vennenk fel negyven milliora fizethetnenk havi 200ezret ha nem tobbet ugy ob tiz evig szoval azse megoldas. Eleg kilatastalan a helyzet szamomra nemtudom masok ezt h csinaljak.
2021. szept. 11. 14:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Milyen 8,3 milliós telek árat?

Falun szinte ingyen adják a 1000m2 es telkeket, csak menjen oda valaki.

2021. szept. 13. 13:44
 22/30 anonim ***** válasza:
15: Nyilván inflációkövető bevételre van szükség, de az sosem értettem, hova is kéne előrelépni és minek. 200-ból én 10-15 éven belül megcsinálom az ugyanennyi passzív jövedelmet, és onnan ráérek, nem kell másnak dolgoznom. el sem tudom képzelni, más hova tud elverni annyi pénzt.
2021. szept. 13. 14:04
 23/30 anonim ***** válasza:

Bele van irva a hírdetèsbe a telekàra...

Amugy meg falun lakom most is ès 4,8 az uj utcàba, a falu hatàràban közművek nèlkül egy èpítèsi telek. A faluközpontban ahol az enyèm is van 8-10 között alakulnak.

Az ok meg egyszerű. Ahogy telenek be a vàroshoz közeli falvak, ugy emelkednek az egyre tàvolabbiakban a telekàrak.

Ha nincs üres telek a vàros 10kmes körzetèben,vagy annyièrt adjàk amièrt 15-20kmre màr telkestől majdem felèpül a hàz akkor bizony az emberek kènytelenek egyre tàvolabb költözni .

Èn 16 kmre leszek a városközponttol, 15peec kocsival, vàroshatàr meg 7perc

2021. szept. 13. 16:19
 24/30 anonim ***** válasza:
55%

Az elmúlt 40 évben alig változott a falvak, városok, Budapest lakossága az egész országban. Nem telik semmi 40 éve :D csak fogy.

Az hogy téged bepaliztak, attól még az osztrák határtól pár km-re vannak pár ezer fős falvak.

Mert nem megy oda senki. És szinte ingyen vannak a telkek.

Nehogy már a mester döntse el, hogy hol építek házat és mennyiért veszek telket.

Te mit szívsz?

2021. szept. 13. 17:03
 25/30 anonim ***** válasza:
22. Jó, ezt szerintem mindenki értette, hogy a 200 ezer forintot nem úgy értem, hogy szó szerint 200 ezret, hanem hogy az inflációt lekövetve. Tehát ami ma 200 ezer, az 20 év múlva a 200 ezer inflációval emelt akkori változata, stb. (Csak nem akartam feleslegesen tépni a számat, de látod a végén mégis kell.) Azért lépjen előre anyagilag, mert nagyon az igényei és ő benyeli a pénzt.
2021. szept. 13. 17:19
 26/30 anonim ***** válasza:

25: Ja, értem.

Nagyon magas árakat nézett és bőven meglehet mindene kevesebből is.

2021. szept. 13. 18:00
 27/30 anonim ***** válasza:
59%

"Falun szinte ingyen adják a 1000m2 es telkeket, csak menjen oda valaki."

Persze, Baranyában. Csak ne hagyd kint a kocsidat sokáig az utcán, mert nem lesz rajta kerék. Gyerekednek meg minden nap ketrecharc lesz lesz a suliban az orkok között.

2021. szept. 13. 20:14
 28/30 anonim ***** válasza:

24!

Győrtől 16 km!!!

Szóval nem a semmi közepén, valami városnak nevezett nagyobb falutól 16 kmre lévő telekről van szó.

2021. szept. 13. 20:18
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Győrbe volt a tanár leszúrása, meg a vállalkozó aki 2 munkását megölte?

De még VV fanni gyilkosa is dunántúli :D

2021. szept. 13. 20:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Ezt úgy írod, mintha Budapest a béke szigete lenne.. én pl baranyai vagyok, a gyerek egész nyugodtan sétál az iskolába harmadikos kora óta, a szalon autóm meg kint áll a ház előtti legtöbbször, semmi baja.. a kapu is nyitva van, még nem loptak el semmit :)
2021. szept. 13. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!