Körülbelül mennyi időt vehet igénybe egy 24 lakásos társasház felépítése a kulcsrakész állapotig?
En vegigneztem a szomszed utcaban es vegighallgattam,h egy hazat kb 24 lakasos haz 4 ev alatt huztak fel heti 5-6 nap egesznapos munkaval.
1,5 ev alatt tuti nem huzzak fel az ahazat. Szerintem.
Azzal tusztaban vagy,hogy ameddig nincs a lakasod kulon onallo helyrajzi szamon ,addig az egesz tombre felvett jelzaloghitel fedezeteul szolgal az altalad befizetett vetelar. ??
Ha abank vmi miatt viszi ,akkor te soha nem kapod meg a lakast?? Mert elveszik a feneked alol?
Én vásároltam ilyen új lakást még 2005-ben. (igaz nem most volt) Szerződésben vállat határidőre átadták, nem volt gond.
Viszont a 7-esnek igaza van, amíg el nem készül az új ház nincs önálló hrsz-e a lakásnak addig a vételár fedezet az egész tömbre. A kockázat amit ír valós. A szerződés ezen kockázat ellen nem véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!