Ha kinéztem egy telket, meg lehet keresni egy építőiparai céget, hogy építsen rá egy kulcsrakész házat, úgy, hogy a telket is ő veszi, mi meg fizetjük a szerződés szerinti összeget?
Gondold át logikusan, te megbízol valakit, hogy vegyen egy telket a világ végén, építsen rá egy házat, ami neked megfelel és majd te a végén fizetsz??
Természetesen létezik, de nem ilyen formában. Vannak beruházások, amelyek látványtervek alapján előre adják el a lakásokat/házakat. Kb előre fizetsz a beruházónak, aki még semmit nem tett le csak egy telket.
Vagy nem teljesen értem az elképzelésedet. - A tessék itt van 50 millió és kulcsra kész házat akarsz venni, akkor már most megteheted. Az hogy hol helyezkedik el abba nagyon nincs beleszólásod, vagy tetszik vagy sem.
Megveszed a telket és keresel egy céget, aki teljes kivitelezést vállal.
A telek besorolására figyelj, valamint nézz szét először, mi mennyibe kerül, valószínűleg súlyos meglepetések fognak érni.
Ha előre fizetsz, bármit lehet.
És kétszer kifizeted az ingatlan adót...
A holdról jöttél ugye?
köszönöm, nem, nem, én nem szeretném előre megvenni a telket, hanem azt szeretném, hogy "felbérelek' egy építőipari céget, aki megveszi, és megépít egy házat, (ebben benne van a telekár is), de én egyben fizetem, mintha vennék egy teljesen új házat. Egy ilyennel találkoztam, csak messze van tőlem ez a lehetőség, de ha akkor vki más, ezt meg tudta csinálni, akkor csak létezik olyan építőipari cég, aki ezt vállalja.
meg tudnám venni a telket külön, de papíron kellene, hogy nem, a csok és áfa visszaigénylés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!