Kedvezmenyekkel elve 10 millio babavaro es a 10+15 csokkal szerintetek megepitheto egy ibgatlan? 80-100m2 ?
Igen, felmentek az árak. Pont ezért. Ezt írtam én is.
Ha nincs ingyen 10millio, meg kedvezményes hitel, akkor olcsóbban lehetne építeni.
Mivel lettek ezek, az építőipar szépen beárazta ezeket, és megemelkedtek az árak.
Szóval nem jársz jól.
14-es!
Bocsi, de az nem létezik, hogy valaki mondjuk dolgozik, vállalkozik, gyűjt, és így lesz pénze? Nálad csak a potya pénz létezik? (örökség, családi háttér..)?
Én is, és párom is két munkahelyen dolgoztunk, a két főállásunkból származó fizetéséhez nem nyúltunk hozzá! Igaz nem is pazaroltunk, inkább nyomorogtunk szinte, mert gyűjteni akartunk! Elég sok önerőt sikerült az évek alatt összehozni.
Egyébként meg ennyi pénzért nem fogsz tudni 80-100 m2es házat építeni. Azt írod, családot szeretnél (csok) ... Kapásból három gyerek. Hova teszed őket, 9-10 m2es szobákba? Az én gyerekeeimnek 20m2 a szobája, mindkettőnek saját kis terasza van. Külön fürdővel.
Nem lesz elég a babaváró + csok.
Inkább nézz utána, a felújítási támogatás mennyi.
Csok esetén a szabályzat dönt, nem ti.
Szerintem ideális lenne, ha egy gyerekre nem csak addig gondoltok, amíg pár éves, hanem iskolás lesz- íróasztal, tini lesz- nagyobb ágy szekrény a ruháknak stb, ez kényelmes és élhető szoba legyen, 14-16m2 lenne ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!