Szerkezetkész ház mennyiből jön ki?
Ha csak szerkezet készre csináltatom a többit megoldom én.
Kb 70nm
Minden lehetőség érdekel (tégla, könnyűszerkezetes stb)
7 vagyok!
Nem tudom honnan veszik ezeket az elborult számokat az emberek. Bank szerinti 40% a szerkezetkész, azt jelenti állnak a fő és tartófalak valamint héjalva van a tető!
Nekem 18,5 m az 74 m2, ami 250000/ m2!
70 m2 kb 17,5 m! De ez jóval meghaladja a szerkezetkész szintet, mert ennyiből kívűlről kész lesz. Szerkezetkészre úgy saccolom 10 körül lehet...
Fűtéskészen kb 28,5 be áll meg a sajátom.
"Fűtéskészen kb 28,5 be áll meg a sajátom."
28 millió egy fűtéskész házért? Nem 1997-et írunk...
"28 millió egy fűtéskész házért? Nem 1997-et írunk..."
Hát nem tudom, 97-ben általános 3.ba jártam. Ami viszont biztos nekem 2021 februári az aláírt szerződésem...!!!
A másik dolog pedig, hogy 2002-ben ugyan ez a kivitelező egy ismerősömnek 75 m2-esházat épített bruttó 8 millióból. Itt szintén csak a házra értendő az összeg!
12! nagyon nem vagy képbe a dolgokkal..!
Nagyon fekete házakat intenzív gányolással, zéró garanciával ki lehet hozni 15 millió körül (70m²) szerkezetkészre. Papírosan és normális minőségben inkább 25M.
Ismi tetőt cserélt 2 hete: faanyag 1 milla, cserép 1,5 milla, 80m² falusi kádárkocka.
13. Akkor a te matekod szerint az én 74 m2es házam a szerkezetkészhez képeset 3,5 ből lesz kívűlről kész....
Szerinted kijön 3,5 ből melegperemes 3 rtg üvegű rehau nyílászárok, alu hőszigetelet redőnyök rovarhálóval, 22 cm eps szigeteléssel 16 cm lábazat szigeteléssel. Eresz levezetés a földebe, szikkasztó kút 2 db, szinezés....
Egyébként enaplós, minden számlára megy. 22 éves cég, 22 év alatt egyszer sem változtatott nevet.
Garik: Nyilászárók 7, tetőszerkezet 30, gépészet 10, maradék 50 év. Ez mind a szerződésben le van irva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!