Szerkezetkész ház mennyiből jön ki?
Figyelt kérdés
Ha csak szerkezet készre csináltatom a többit megoldom én.
Kb 70nm
Minden lehetőség érdekel (tégla, könnyűszerkezetes stb)
2021. júl. 17. 08:54
1/15 anonim válasza:
Szerkezetkészre kb 20millió jóindulattal.
2/15 A kérdező kommentje:
1
Az biztos nem, mert az ismerősömék építettek kulcsra készen egy 65nm-est és az volt 29millió.
Legyen szíves tényleg csak az írjon aki tudja.
Köszönöm!
2021. júl. 17. 09:44
3/15 anonim válasza:
Akkor kedves keress ra a neten ha akarsz egyszerűbb. Nálunk ennyi volt azért írtam.
4/15 A kérdező kommentje:
A neten 7 millióra jött ki kalkulátorral.. de gondoltam itt is megkérdezem.
2021. júl. 17. 09:58
5/15 anonim válasza:
[link] itt is van kalkulátor :)
7/15 anonim válasza:
Csak a ház bruttó 18,5, kívülről készre. Rejtett tokos alu redőnyökkel és alu szúnyoghálókkal, alu külső ablak párkányokkal, 2 db szikkasztó kúttal, alapszínnel színezve a fal és a lábazat, a tetőpárkány vakolt feláras színnel, tető színéhez hasonló színű bádogozással színes alu ereszcsatornával, bramac betoncseréppel. +10 cm szigetelés a falon, + 8 cm a lábazaton. Hasznos 74 m2, generál kivitelezővel épül jelenleg.
8/15 anonim válasza:
30 millió szerkezet készen. Teljesen 50 millió
9/15 anonim válasza:
Ha a 2-évvel ezelőtti árakra vagy kíváncsi használd a kalkulátort nyugodtan, viszont idén orbitálisat ugrott az építőanyag ára. Úgyhogy a 20millió szerkezetkészre nem is olyan elszállt összeg.
10/15 anonim válasza:
25 millió a legalja a szerkezetkésznek, ha sík terepen van és a logisztika is megoldható. Nem mindegy hogy be tud-e menni a mixer és a pumpa vagy a kcr autók.
De amilyen ütemben megdrágultak az építőanyagok inkább 35 millió egy ekkora szerkezetkész ház ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!