Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Felújítási munkánál szokás...

Felújítási munkánál szokás előleget kérni?

Figyelt kérdés

Vízvezetéket cseréltetek, találtam is egy szimpatikus mestert, aki úgy vállalná, hogy anyagot előre fizetem és a munkát pedig utólag.

Akkor tudna kezdeni ha elutalom neki a pénzt előző nap, majd megveszi az anyagot és másnap reggel jön.

Félek tőle, hogy átver, elvégre nem ismerem.

Attól tartok utólag semmit nem tudnék tenni. Hiába utaltam attól még nem lehetne visszaszerezni a pénzt. Bizonyítani is nehéz lenne, lehet még feljelenteni se tudnám.

2021. máj. 6. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nincs szerzodes es szamla nelkul dolgozik akkor mond neki hogy elmesz vele a boltba, ott megveszed ami kell es hazaviszed. Mikor jon akkor pedig mar ott az anyag, csak hozza a szerszamait.

Megertem a vallalkozot is mert mit csinal ha megveszi az anyagot te meg lemondod a munkat? Rajtamarad egy rakas anyag amit nem biztos hogy eltud hasznalni a kovetkezo munkanal.

En ha megyek maszekolni(festes) akkor vagy megvetetem a megrendelovel az anyagot vagy adjon ra elore penzt mert ha en veszem meg es lemondja a munkat akkor a bekevert festeket mar nem veszi vissza a bolt es eselytelen hogy 1 millio szin kozul valakinek pont az kell majd a jovoben es feltudom hasznalni.

Ha vallakozo leszek akkor meg kerek eloleget majd , annyit ami az anyagot fedezi. Legalabb annyi anyagot amivel a munkat el lehet kezdeni.

2021. máj. 9. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!