Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Építkeznétek olyan telekre,...

Építkeznétek olyan telekre, ami 100-200 m-re van egy gépgyártól? Mennyire lehet szennyezett a levegő?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehetetlen megválaszolni a kérdésedet.

Mekkora a gyár és mivel foglalkozik?

Sok gépgyár nem is termel szennyező légnemű anyagot. Legföljebb a járművek ki-bejárkálásával.

Leginkább oda kéne menni a helyszínre, de nem nekem, hanem légszennyezéshez értő szakembernek, és neki ott a helyszínen kéne véleményt mondania.

2021. febr. 23. 12:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Gépgyár mellé inkább az esetleges zaj miatt nem építkeznék.
2021. febr. 23. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Engem a kamion forgalom zavarna, főleg ha a házam felé kezdenek gyorsítani. Akkor még hangosabbak.
2021. febr. 23. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért pont a légszennyezettség érdekel, amikor egy gyár közelsége ezernyi más problémát is generál.

Pl. zaj, autóforgalom, por, füst, teherfogalom és az utak tönkretétele, házak megrepedezése, ingatlanok elértéktelenedése..stb..stb..

2021. febr. 23. 14:22
 5/12 A kérdező kommentje:
250-300an dolgoznak itt, cnc, esztergálás, nyersanyag öntödéből jön. Szerintetek mennyi por, füst, nehézfém kerülhet a levegőbe?
2021. febr. 24. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Én inkább a zajtól, ill. a szállító járművek büdösétől (az se egészséges) tartanék.
2021. febr. 24. 11:36
 7/12 A kérdező kommentje:

nincs zaj, nem hallatszik ki. talán csak este egy kicsit, ha nagyon kalapálnak vmit és kamion forgalom sem túl sok. Napi 10 szerintem, de lehet sokat mondtam.

Viszont nem tudom hogy mi szállhat ki a gyár épületéből a levegőbe, mert szeretnék kis veteményes kertet is.

2021. febr. 24. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Te ezt már eldöntötted és csak megerősítést vártál vadidegenektől, akik ráadásul nem láthatják innen a szitut.

Én pl. Bp-en lakom, de a mi zöldövezeti utcánkban nemhogy napi 10 kamion, de a 20 év alatt még egy sem ment el....

...és esti kalapálás sincsen természetesen.

De hajrá, ha ez a vágyad.

2021. febr. 25. 09:40
 9/12 A kérdező kommentje:

igen, megerősítést vártam, vagy hogy túl ragozom a dolgokat és nem kell vele foglalkozni.

Másik opció 250 m-re a Fő úttól építkezni. Az mennyivel jobb szerintetek?

2021. febr. 25. 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha aszfaltozott, vagy legalább murvás út vezet a főúthoz, akkor az is teljesen jó megoldás. 250 méter gyalog 3 perc.
2021. febr. 25. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!