Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi aki szántó/mezőgazdasági terület mellett lakik.Építkezési telket vennénk mezőgazdasági terület mellett. Minden negatívum és pozitívum érdekel! Mennyire hangosak a gépek?
Falun lakom körbe vesz mindnehonnan a mezőgazdasági terület de nem tűnik fel.
Az, hogy néhanapján dolgozik ott pár gép kombájn, bálázó, traktor stb. egyáltalán nem zavar fel sem tűnik észre sem veszem. Ezek főleg napközben dokgoznak, kombájn egy évben 1x szántani szintén 1x szoktak nem tudom ez kit zavarhat. Esetleg ami zavarhat, hogy nyáron amikor este permeteznek és pont erre fúj a szél pár perce erzed a szagát.
Csak a permet a probléma.
A 2es írta, hogy néha érzi a szagát. Nos, ha a szagát érzi, akkor a mérget is beszívja a tüdejébe.
Döntsd el, hogy neked ez mennyire fontos szempont, évente 2-3x méreggel elárasztva lenni.
Annyit hozzátennék, hogy a kombájnosok, traktorosok nem ismerik a magánterület fogalmát. Van a telkünknek egy nem bekerített része, tavaly előtt ősszel ültettem be akácossal, a nyáron zokszó nélkül zúztak át rajta két kombájnnal és a két pótos traktor is ment volna utánuk, ha nem szólok neki, hogy ugyan kerüljön már egy 200 métert.
Aztán még a kombájnosnak állt feljebb, mikor szóltam neki, hogy ő ott megy át ahol akar, ha nincs bekerítve... Na mondom az fasza. remélem jövőre is ő jön ide aratni, már várom...
Az, hogy búza vagy kukorica van a földben, az nem releváns.
Folyamatosan változik ugyanis.
Nekem kicsit furcsa lenne a szántóföldet bámulni, de ha neked tetszik, akkor hajrá!
Amikor permeteznek, akkor be kell menni, és semmi bajotok nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!