Kőműves adhat burkolásról is számlát, azaz hivatalosan burkolhat is?
Nekem van egy fiusító okiratom. eléggé jó, szinte hivatalos...egy egyetemi képzéshez kell. de ha kijöttél lehet választani. kell és marad az okirat és a tartalmi viszonyát valóságra emelik érvényesítési perben vagy le kell mondanom a bizonyítványom használatba vételi engedélyének lehetőségeiről.Én lemondtam inkább a bizonyítványomról és mindenről ami ahhoz köt...ezzel nyilván sokan megkönnyebbültek, mivel nem kötelesek többet tudni a létezésemről(nem voltam túl közkedvelt)...sőt...ha használni próbálják az kényszerítésnek minősülhet.
tehát...hivatalosan arról adsz számlát amiről akarsz...mivel a nav hitelesíti a nyugta tömböt amikor megveszed a papírírószer boltban.
ha értesz hozzá és megkeresnek, akkor elvégezheted a munkát. csak mi van ha törlésre kényszerítenek....még se annyira jó az a burkolás és egyszer mondjuk megcsinálod újra, de megint nem jó...kérhetik a szakmaiságot igazoló portfóliókat és azokat akik azt hitelesítették. de a hitel minősítés erre nem terjed ki...mert ez szakmunka...nem mosható össze a két dolog...akkor se ha elviekben jól adja elő, mert nem azt használja amit ehhez kell.itt nincs olyan hogy felírható a műveletsor másik levezetésen is.az egyik átmeneti a másik befejező stádiumban való.
szóval értesz is ahhoz amit csinálsz vagy csak ügyes kezű vagy...mint a legtöbb férfi egyébként aki vidéken nő fel és az életéhez tartozik, hogy fúr farag csiszol barkácsol...
na de nyilván
Igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!