Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 42 nm a konyha-nappali-etkezor...

42 nm a konyha-nappali-etkezore reszre kicsit zsufoltnak szamit?

Figyelt kérdés
Marmint hogy ez nem tul tagas nem?
2020. nov. 1. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

Nekünk a komplett házunk 32 nm és tökéletesen elférünk benne, nem érezzük szűknek. :)

Igazság szerint én nem szeretnék ennél nagyobbat, nagyon max 40 nm-t, annál nagyobb már kényelmetlen lenne.

Bár nem egészen értem, ha nem érdekel mások véleménye, akkor tulajdonképpen mi a kérdés? :D

2020. nov. 2. 13:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Amúgy egyszerűbb lenne ha elsőként leírnád, hogy mekkora társaságnak kéne az az étkező + nappali. Aztán hogy milyen igények vannak, mert pl. egy szigethez nyilván nagyobb konyha kell, mintha nem akarnál középre semmit. Stb.
2020. nov. 2. 13:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Erdekel masok velemenye csak ezt a stilust nem ertem.

4 fos csalad vagyunk

2020. nov. 2. 20:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Elkepzelni nem tudom hogy lehet 32 negyzetmeteres hazban lakni mekkorak a szobak 5 nm?? A mostani gyerekszobak 20 nm-esek most nalunk
2020. nov. 2. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
19%

30 m2 = harminc méterkettő

32 nm = harminckét nanométer

42 m² = negyvenkét négyzetméter

2020. nov. 2. 21:45
 16/22 A kérdező kommentje:
Koszonjuk h leirtad bar gondolom feltunt h megis mindenki ertette h vegig negyzeterrol beszelunk
2020. nov. 3. 07:00
 17/22 anonim ***** válasza:

"Elkepzelni nem tudom hogy lehet 32 negyzetmeteres hazban lakni"

Én meg ha fizetnének, se költöznék ennél nagyobb házba. Fölöslegesen lehet lapátolni a pénzt a fűtésre, sok idő takarítani, stb. Esetleg egy plusz spejzt elfogadnék, de az se létszükséglet. 40 NÉGYZETMÉTER (hogy ne kelljen még többször belekukacoskodnod, #15) fölé semmiképpen nem mennék. Szüleimnek, anyósoméknak is jóval nagyobb házuk van a miénknél, én már ott tartok hogy nem érzem magam komfortosan ha náluk vagyunk, vágyok vissza a kényelmes kuckónkba.

Ízlések és pofonok. :)

Viszont ha 4-en vagytok, minek 8 fős étkező??? :D

2020. nov. 3. 11:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja, és a "gyerekszobám" nekem is 25 négyzetméter volt, utáltam mert csak fölösleges bútorokkal volt telepakolva. Ha meg megszabadultunk tőle, akkor fölösleges tér tátongott. Most a hálószobánkban van egy ágy, egy gardróbszekrény meg egy könyvespolc, és kész. Nem kéne nagyobb, totálisan fölösleges.
2020. nov. 3. 11:18
 19/22 A kérdező kommentje:

Azert 8 fos etkezo mert jarnak hozzank baratok, csalad mi ezen olyan furcsa😃 karacsonykor, szulinapokon v ha mas varosbol jovo baratink itt alszanak eleg kenyelmes a tagas 8 fos etkezo.

Hat nem tudom tenyleg izlesek es pofonok en sztem begolyoznek 40 negyzetmeteren, most ebben a 90 negyzetmeteres lakasban is azt erzem neha h nem tudok elvonulni bekickoznj vhova olvasni fel orat h ne halljm h pl.a ferjem mit telefonal😅 az uj haz meg annyira zegzugos lesz, fuggofoteles olvasosarok meg ilyen szuper dolog elfer. Takaritononk meg minden heten jon ugyh nem problema a nagy haz takaritasa.

Kozbe mar at is rajzolta a tervezo 58 nmre a konyha-nappali-etkezo

2020. nov. 3. 13:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem 34 m2 a nappali konyha étkezőm, egy légtérben L alakban.

Amiatt lett ilyen, mert így jól elfér egy 3x3,4 m L alakú konyha 0,9x2 m szigettel, 6 személyes étkező asztal, és 3-2-1 relax ülőgarnitúra.

Azt nem mondom, hogy szellős, de nem is zsúfolt, bár ez eléggé relatív. Ha több pénzem lett volna én is szívesen építettem volna 40+ m2-t erre a 3 helységre.

Nem tudom mennyire vagy eleresztve anyagilag, de 1 m2 lazán belekerül 350000-be. Szóval ez min 5 milliós többletköltség lesz.

2020. nov. 4. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!