42 nm a konyha-nappali-etkezore reszre kicsit zsufoltnak szamit?
Nekünk a komplett házunk 32 nm és tökéletesen elférünk benne, nem érezzük szűknek. :)
Igazság szerint én nem szeretnék ennél nagyobbat, nagyon max 40 nm-t, annál nagyobb már kényelmetlen lenne.
Bár nem egészen értem, ha nem érdekel mások véleménye, akkor tulajdonképpen mi a kérdés? :D
Erdekel masok velemenye csak ezt a stilust nem ertem.
4 fos csalad vagyunk
30 m2 = harminc méterkettő
32 nm = harminckét nanométer
42 m² = negyvenkét négyzetméter
"Elkepzelni nem tudom hogy lehet 32 negyzetmeteres hazban lakni"
Én meg ha fizetnének, se költöznék ennél nagyobb házba. Fölöslegesen lehet lapátolni a pénzt a fűtésre, sok idő takarítani, stb. Esetleg egy plusz spejzt elfogadnék, de az se létszükséglet. 40 NÉGYZETMÉTER (hogy ne kelljen még többször belekukacoskodnod, #15) fölé semmiképpen nem mennék. Szüleimnek, anyósoméknak is jóval nagyobb házuk van a miénknél, én már ott tartok hogy nem érzem magam komfortosan ha náluk vagyunk, vágyok vissza a kényelmes kuckónkba.
Ízlések és pofonok. :)
Viszont ha 4-en vagytok, minek 8 fős étkező??? :D
Azert 8 fos etkezo mert jarnak hozzank baratok, csalad mi ezen olyan furcsa😃 karacsonykor, szulinapokon v ha mas varosbol jovo baratink itt alszanak eleg kenyelmes a tagas 8 fos etkezo.
Hat nem tudom tenyleg izlesek es pofonok en sztem begolyoznek 40 negyzetmeteren, most ebben a 90 negyzetmeteres lakasban is azt erzem neha h nem tudok elvonulni bekickoznj vhova olvasni fel orat h ne halljm h pl.a ferjem mit telefonal😅 az uj haz meg annyira zegzugos lesz, fuggofoteles olvasosarok meg ilyen szuper dolog elfer. Takaritononk meg minden heten jon ugyh nem problema a nagy haz takaritasa.
Kozbe mar at is rajzolta a tervezo 58 nmre a konyha-nappali-etkezo
Nekem 34 m2 a nappali konyha étkezőm, egy légtérben L alakban.
Amiatt lett ilyen, mert így jól elfér egy 3x3,4 m L alakú konyha 0,9x2 m szigettel, 6 személyes étkező asztal, és 3-2-1 relax ülőgarnitúra.
Azt nem mondom, hogy szellős, de nem is zsúfolt, bár ez eléggé relatív. Ha több pénzem lett volna én is szívesen építettem volna 40+ m2-t erre a 3 helységre.
Nem tudom mennyire vagy eleresztve anyagilag, de 1 m2 lazán belekerül 350000-be. Szóval ez min 5 milliós többletköltség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!